Neler Yeni

ryzen 3 3100 1650super bu oyunlar rahatlıkla oynanır dimi arkadaşlar

kinq.0434

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berdan
Arkadaşlar bu sistem rahatlıkla bu oyunları oynatır degilmi: gta5 pubgmobile csgo lol fortnite pes21 valorant ona gore almaya baslayacam

Ryzen 3 3100
inno3d 1650 super
b450m s2h
2x8 16gb ram 3200mhz cl16
480gb ssd + hdd
550w güç kaynagi FSP

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Arkadaşlar bu sistem rahatlıkla bu oyunları oynatır degilmi: gta5 pubgmobile csgo lol fortnite pes21 valorant ona gore almaya baslayacam

Ryzen 3 3100
inno3d 1650 super
b450m s2h
2x8 16gb ram 3200mhz cl16
480gb ssd + HDD
550w güç kaynagi FSP
aynı sistemi kullanıyorum sadece ram 8 benim onu da ilerde 8 yapıcam çok rahat oynatır
kaç liraya alcaksın bu arada sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

akakçe de ya da siteleri tek tek araştırıp alman iyi olur vatandan falan almaktansa siteleri tek tek araştır bence öyle al eğer hazır sistem almicaksan

çünkü bazen akakçede bazı sitelerdeki indirimli fiyatların çıkmama sorunu olabiliyor

kinq.0434

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sistemi kullanıyorum sadece ram 8 benim onu da ilerde 8 yapıcam çok rahat oynatır

akakçe de ya da siteleri tek tek araştırıp alman iyi olur vatandan falan almaktansa siteleri tek tek araştır bence öyle al eğer hazır sistem almicaksan
5300 de reis arkadaşta aynı sistemi kullaniyor bu parçalar seneye bu zamanlara kadar bulunur dimi 0 hali

çünkü bazen akakçede bazı sitelerdeki indirimli fiyatların çıkmama sorunu olabiliyor
yok her yeri araştırıp oyle almayi düşünüyorum

Top Bottom