Neler Yeni

Ryzen 3 3100 Apu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim M
Arkadaşlar çok acil bilginize ihtiyacım var. Bir bilgisayarcıdan bilgisayar sipariş ettim ancak apu bir sistem olacağını söyledim abi bana ryzen 3 3100 lü bir sistem yaptı bizde sipariş verdik abiye apu mu diye sormama rağmen apu olduğunu söyledi ama emin değilim ekran kartsız oyunları vs. açar değil mi diğer apular gibi ?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Arkadaşlar çok acil bilginize ihtiyacım var. Bir bilgisayarcıdan bilgisayar sipariş ettim ancak apu bir sistem olacağını söyledim abi bana ryzen 3 3100 lü bir sistem yaptı bizde sipariş verdik abiye apu mu diye sormama rağmen apu olduğunu söyledi ama emin değilim ekran kartsız oyunları vs. açar değil mi diğer apular gibi ?
maalesef içinde dahili grafik birimi bulundurmayan bir işlemci

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Değil. Ekran kartı alman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisinin de adı İbrahim olunca şüphelendim ve biri yeni hesap üstüne üstlük saniyesinde cevap geldi ve konu sahibi de saniyesinden en iyi cevap verdi ve 3100'ün neredeyse herkes APU olmadığını biliyor. Değişik geldi sadece ama rapor etmedim. Kesin kanıt olsa atardım.
Kardeşim en iyi cevabı ben vermedim zatende aktif bir kişi değilim bir sorunum olduğu için dile getirdim ayrıca 3100ün apu olmadığını tam bilmiyordum bilgisayarcı apu dedi kaç kere sordum birde burdan dile getirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki arkadaşlar bilgisayar açılır mı yani oyun vs. açmasada google chorme filen işlerimi halledebilir miyim ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kardeşim en iyi cevabı ben vermedim zatende aktif bir kişi değilim bir sorunum olduğu için dile getirdim ayrıca 3100ün apu olmadığını tam bilmiyordum bilgisayarcı apu dedi kaç kere sordum birde burdan dile getirdim

Peki arkadaşlar bilgisayar açılır mı yani oyun vs. açmasada google chorme filen işlerimi halledebilir miyim ?
açılmaz

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Ekran kartı olmadan o pcye görüntü gelmez bilgisayarcı iyi sallamış o hala hd grapichs de sanırım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hayır, o işlemcinin yanına harici bir ekran kartı takmadığın sürece monitöre görüntü gelmez.
Ayrıca R3 3100 APU değil, Ryzen serisinde sadece G serisi işlemciler APU'dur, örneğin 2200G, 2400G, 3400G gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom