Neler Yeni

Ryzen 3 3100 + GTX 1650 SUPER sistem 4900 ₺ eder mi?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
4900 tl bu sistem alınır mı? lütfen yardımcı olurmusunuz ???
20201122_145412.jpg

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a320 anakart var 8 gb ram var. En azından b450 ve 2x8 olsaydı iyi olurdu. ssd de kronik sorunlu diye biliyorum.
Abi biliyorum da overclock yapma diyorlar yani ondan b450 ye gerek yok gibi 8 gb ram de benim kendi bütçem dogrultusundq
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD var da olmasa daha iyi kronik sorunlu SSD.
Abi nasıl kronik ya baktim forumdan evet şad kronik sorunlular listesinde ama yok yani kronik sorunlu olmayan yok .satıcı bi sorunu yok iyi bir marka diyor ssd için .** bi pc toplicam yok yani bulamadım ne yapacağım belli deil

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İnternetten alma şansınız yok mu?
Abi biliyorum da overclock yapma diyorlar yani ondan b450 ye gerek yok gibi 8 gb ram de benim kendi bütçem dogrultusundq

Abi nasıl kronik ya baktim forumdan evet şad kronik sorunlular listesinde ama yok yani kronik sorunlu olmayan yok .satıcı bi sorunu yok iyi bir marka diyor ssd için .** bi PC toplicam yok yani bulamadım ne yapacağım belli deil

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Overclock yapmayacak olsan bile b450 daha güncel daha ileriye dönük daha iyi bir anakart. Eğer aldıysan hayırlı olsun kullanılmayacak bir sistem değil. Vatan olduğu için bi tık yüksek fiyatlar. Ama ekran kartın kaliteli. Psu da kötü değildir diye tahmin ediyorum.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Overclock yapmayacak olsan bile b450 daha güncel daha ileriye dönük daha iyi bir anakart. Eğer aldıysan hayırlı olsun kullanılmayacak bir sistem değil. Vatan olduğu için bi tık yüksek fiyatlar. Ama ekran kartın kaliteli. Psu da kötü değildir diye tahmin ediyorum.
Evet b450 çok daha iyi sistemi henüz almadim.ayrica o sistemi alsaydım her oyunu acar ve gayet iyi oynarım.psu beni patlamaz yani kötü deil.ekran kartı da 1650 civarında en iyisi

İnternetten alma şansınız yok mu?
Var abi evet ama söyle güzel bişey olsun palit 1640 super oneriyosunuz ama onda soğutma plağı bile yok.bide adam bana dediki 1650 super gaming var o yüzden mesh kasaya gerek yok dedi bu çok saçma deilmi bi yardım ci olurmusun

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Evet b450 çok daha iyi sistemi henüz almadim.ayrica o sistemi alsaydım her oyunu acar ve gayet iyi oynarım.psu beni patlamaz yani kötü deil.ekran kartı da 1650 civarında en iyisi

Var abi evet ama söyle güzel bişey olsun palit 1640 super oneriyosunuz ama onda soğutma plağı bile yok.bide adam bana dediki 1650 super gaming var o yüzden mesh kasaya gerek yok dedi bu çok saçma deilmi bi yardım ci olurmusun
Dostum VATAN BİLGİSAYAR çalışanı sana tabi ordan alman için her türlü şeyi söyler. Bak benim imzama inno3d 1650 super kullanıyorum gayette iyi soğutması var. Bu markalar kötü değil dostum. Özellikle senin bütçende çok iyi kartlar çünkü başka parçaları yükseltme imkanın olur.

Top Bottom