Tamam ben de diyorum ki bana sorma ben pek bilemem.Zaten başka birinden hocam
Sana kasada sorabilirmiyim? Bana kasa bulabilirmisin? Eğer kasa içi psu dahil ise fiyat maks 900hocamTamam ben de diyorum ki bana sorma ben pek bilemem.
Kocaelinde gaming ürünler için hangi mağazalar var?Sana kasada sorabilirmiyim? Bana kasa bulabilirmisin? Eğer kasa içi psu dahil ise fiyat maks 900hocam
Valla hocam hiç bilmiyorum ki ama ben bütün hepsini vatan istiyorum vatan tek tek alınca toplamasını da yapıyor sen bana psu+kasa yada psu dahil olan kasa olarak 900Tl maks bütçe var bulabilirmisiniz?Kocaelinde gaming ürünler için hangi mağazalar var?
Hocam acaba bulabilirmisin?Kocaelinde gaming ürünler için hangi mağazalar var?
@epica59 @Abdullah Hacıgül hocam bir bakarmısınız????Valla hocam hiç bilmiyorum ki ama ben bütün hepsini vatan istiyorum vatan tek tek alınca toplamasını da yapıyor sen bana psu+kasa yada psu dahil olan kasa olarak 900Tl maks bütçe var bulabilirmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam acaba bulabilirmisin?
zalman s4 plus alabilirsin.Valla hocam hiç bilmiyorum ki ama ben bütün hepsini vatan istiyorum vatan tek tek alınca toplamasını da yapıyor sen bana psu+kasa yada psu dahil olan kasa olarak 900Tl maks bütçe var bulabilirmisiniz?
Hocam acaba bulabilirmisin?
@epica59 @Abdullah Hacıgül hocam bir bakarmısınız????
Gayet iyi.Bunu buldum yorumlara baktığımda ortalama bir güç kaynağı olduğu söyleniyor. @epica59ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com