Ekonomi yönetiminiz nasıl bilmiyorum ama bence 5 40k kenara atmaktansa 24 ay 20-25k taksite bağlayıp 500k çekmek mantıklı bir fikir. Zaten 7 10 ay sonra...
Eğer ki düzenli bir işe girerseniz eminevim vs gibi yerlere başvurabilirsiniz, bankalardan çok daha düşük faizle aylık taksite bölerek güzel bir araba...
Dediğim ihtiyacınız varsa çürük olmayan motorun da yüreyenin de sorun olmayan ilanlara bakabilirsiniz, ama kenarda da biraz paranız olsun ki herhangi bir...
Tabi ki 14 ayda her şey mümkün, ama nacizane fikrim 14 ay yks çalışmak yerine ortalamanızı yükseltip yatay geçiş atmaya çalışın. Çünkü yerleştikten sonra yks...
100-150 bin TL'ye alacağın tofaşa çok dikkat etmelisin. Motoruna, yağ kaçaklarına ve tabi ki çürümesine. Ben en son baktığımda temiz tofaşlara 200 bin lira...
Hocam windows kurulu bi ssd takılı değilse yani yeni aldığınız sdd kasada tek takılı ssd ise biosdan öteye gidemezsiniz zaten işletim sistemi kurmanız lazım
aynı fiyattan aldıysanız geçersiniz. örneğin kale arkasından maç bileti alıp da bilet numarasına oturan görmedim hiçbir futbol maçında. hatta ben bazen alt...