Hocam windows kurulu bi ssd takılı değilse yani yeni aldığınız sdd kasada tek takılı ssd ise biosdan öteye gidemezsiniz zaten işletim sistemi kurmanız lazımYok hocam kurmadım aldığım gibi taktım
Hocam nasıl kurucam biostan çıkamıyorum kurulumu nasıl yapıcamHocam windows kurulu bi ssd takılı değilse yani yeni aldığınız sdd kasada tek takılı ssd ise biosdan öteye gidemezsiniz zaten işletim sistemi kurmanız lazım
ıcın wındwos kurmadan nasıl bıostan baksa bır yer gelmesını beklıyorsun baska bır bılgısayardan ya da eskı ssdnı takıp flasha wındwos kurman lazımYok hocam kurmadım aldığım gibi taktım
Eski SSD çalışmıyor hocam internet kafede yükletirim ancaıcın wındwos kurmadan nasıl bıostan baksa bır yer gelmesını beklıyorsun baska bır bılgısayardan ya da eskı ssdnı takıp flasha wındwos kurman lazım
Hocam Ssd alsam götürsem bilgisayarcı internet kafeci felan orda yüklerler mi yoksa USB mi götürmem lazmHocam bi tane window usb si ayarlamanız lazım bilgisayar bios da iken boot seçeneğini usb seçmeniz ve kurulum yapmanız lazım , tabi window usb si hazırlayacak çalışan bi ps lazım internetten bakabilirsiniz nasıl usb hazırlandığına psniz yoksa bilgisayarcı yolu gözükmüş sizlere