Yeni ssd aldım ama biostan çıkamıyorum

Halsiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,640
Arkadaşlar yeni ssd aldım SSD görüyor ama biosta kaldım çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor

Boot option seçeneğini ayarla Windows Kurulu ssd yi seç

wındwosu kurdun mu

Hocam windows kurulu bi ssd takılı değilse yani yeni aldığınız sdd kasada tek takılı ssd ise biosdan öteye gidemezsiniz zaten işletim sistemi kurmanız lazım
Hocam nasıl kurucam biostan çıkamıyorum kurulumu nasıl yapıcam

Yok hocam kurmadım aldığım gibi taktım
ıcın wındwos kurmadan nasıl bıostan baksa bır yer gelmesını beklıyorsun baska bır bılgısayardan ya da eskı ssdnı takıp flasha wındwos kurman lazım

Hocam bi tane window usb si ayarlamanız lazım bilgisayar bios da iken boot seçeneğini usb seçmeniz ve kurulum yapmanız lazım , tabi window usb si hazırlayacak çalışan bi ps lazım internetten bakabilirsiniz nasıl usb hazırlandığına psniz yoksa bilgisayarcı yolu gözükmüş sizlere

ıcın wındwos kurmadan nasıl bıostan baksa bır yer gelmesını beklıyorsun baska bır bılgısayardan ya da eskı ssdnı takıp flasha wındwos kurman lazım
Eski SSD çalışmıyor hocam internet kafede yükletirim anca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi tane window usb si ayarlamanız lazım bilgisayar bios da iken boot seçeneğini usb seçmeniz ve kurulum yapmanız lazım , tabi window usb si hazırlayacak çalışan bi ps lazım internetten bakabilirsiniz nasıl usb hazırlandığına psniz yoksa bilgisayarcı yolu gözükmüş sizlere
Hocam Ssd alsam götürsem bilgisayarcı internet kafeci felan orda yüklerler mi yoksa USB mi götürmem lazm

götürseniz kurarlar tabi ücreti mukabilinde bursada isen bende yardımcı olurum ücretsiz bi şekilde usb götürmene gerek yok sadece ssd dide olur

götürseniz kurarlar tabi ücreti mukabilinde bursada isen bende yardımcı olurum ücretsiz bi şekilde usb götürmene gerek yok sadece ssd dide olur
Antalyadayım bulurum burda bu yerde tşk hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,186
Üyeler
193,288
Son üye
kusuretmem
Geri