Neler Yeni

ryzen 3 3100 işlemci 1660 kart beslermi darboğaz yaparmı

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck

QMT311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
NAKNkldjasldjakd
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
sence alıyımmı almıyımmı drop girermi kafam çok karıştı cs go valorant fortnite PUBG felan oynuyorum drop yermiyim
hacı imkan varsa işlemciyi değiştir bana az darboğaz yapacak gibi geliyor bu konuda dikkat etmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650 superi zor besliyor hacı ne beslemesi takır takır drop yiyorum 4 çekirdek olduğundan hemen tıkanıyor
Buna uyarı atan sayın moderatör bey. yaşadığım sıkıntıyı anlatıyorum yanlış bilgilendirme nedir ? maşallah herşeyi de pek iyi bilirsiniz.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
sence alıyımmı almıyımmı drop girermi kafam çok karıştı cs go valorant fortnite PUBG felan oynuyorum drop yermiyim
Kendim rx 5500xt ile kullanmaktan ve en ufak bir darboğaz söz konusu değil. Alabilirsiniz eğer sisteminizde herhangi bir sorun yoksa darboğaz yapmaz.

QMT311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
NAKNkldjasldjakd
hacı imkan varsa işlemciyi değiştir bana az darboğaz yapacak gibi geliyor bu konuda dikkat etmek lazım

Buna uyarı atan sayın moderatör bey. yaşadığım sıkıntıyı anlatıyorum yanlış bilgilendirme nedir ? maşallah herşeyi de pek iyi bilirsiniz.
daha yeni pc aldım ekran kartı olmadığı için rx 550 ile kullanıyorum değiştirme imkanım yok e. kartı fiyatları düşünce yeni ekran kartı alacağım beslerse alıcam beslemezse ekran kartı önerin

Kendim rx 5500xt ile kullanmaktan ve en ufak bir darboğaz söz konusu değil. Alabilirsiniz eğer sisteminizde herhangi bir sorun yoksa darboğaz yapmaz.
8 gb mi 4 gbmi

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
daha yeni pc aldım ekran kartı olmadığı için rx 550 ile kullanıyorum değiştirme imkanım yok e. kartı fiyatları düşünce yeni ekran kartı alacağım beslerse alıcam beslemezse ekran kartı önerin

8 gb mi 4 gbmi
4gb ama 8i de besliyor

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.

8 gb mi 4 gbmi
Hocam kullandığım i3 10100f ile neredesye aynı güce sahip bir işlemci 3100.
1660 supere kadar rahat besler.

QMT311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
NAKNkldjasldjakd
yani yanlış bir şey yapmak istemiyorum 6 gb lik olanından alacağım başıma bir şey gelmesini istemediğim için sıklıkla soruyorum

Drop yeme sebebiniz harddisk olabilir. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
im bi nebze rahatladı sağol
.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
yani yanlış bir şey yapmak istemiyorum 6 gb lik olanından alacağım başıma bir şey gelmesini istemediğim için sıklıkla soruyorum
Başına bir sorun geleceğini düşünmüyorum. Eğer ssd ve hdd durumun sağlıklı ise bir sorun olmaz.

QMT311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
NAKNkldjasldjakd
Başına bir sorun geleceğini düşünmüyorum. Eğer ssd ve hdd durumun sağlıklı ise bir sorun olmaz.
ssd de bir sıkıntı yok yeni m2 ssd adata swordfısh

1660 beslemesse art önerin ama şahsi düşüncem besler rahat gibi geliyor ama iyi bir şey almak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
Drop yeme sebebiniz harddisk olabilir. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
ssd kullanıyorum hdd yok ? yanlış bilgilendirme diyosun yaşadınmı veya kullandınmı da yanlış diyorsun yalanmı söylüyorum gtx 1650 super sence 50 fps mi verir bu normal mi ? hemen damga atın YANLIŞ BİLGİ. aaa pardon ya gerçekten ne uyarıyorum insanları herkesin derdi kendine demi yapmaz de geç kolay adam 2-3 ay sonra bi oyunda sıkıntı yaşadığında ne olacak drop yediğinde, çözebilecek misin ?

Top Bottom