Neler Yeni

Ryzen 3 3100 Nasıl Overclock Yapabilirim?

mfimmel

80+ Silver
Arkadaşlar ben gören vardır ryzen 3 3100 mü i3 10100f mi performans açısından daha iyi öğrenmek için konu açıp benzeri konularla saf olarak i3 10100f nin daha iyi fakat oc yapılınca ryzen 3 3100 daha iyi olduğu kanaatine varmıştım ve topladığım sistemde ryzen 3 3100 aldım ve oynamak isteyipte oynamayacağım herhangi bir oyunda oc yapmayı düşünmüştüm veya oc yapıp daha iyi bir performans yapmayı istiyordum nasıl yapabilirim ryzen 3 3100 e detaylı bir rehber olacak kişi varmı discord üzerinden veya yanıt olarak sağolun şimdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Günaydın
s
Arkadaşlar ben gören vardır ryzen 3 3100 mü i3 10100f mi performans açısından daha iyi öğrenmek için konu açıp benzeri konularla saf olarak i3 10100f nin daha iyi fakat oc yapılınca ryzen 3 3100 daha iyi olduğu kanaatine varmıştım ve topladığım sistemde ryzen 3 3100 aldım ve oynamak isteyipte oynamayacağım herhangi bir oyunda oc yapmayı düşünmüştüm veya oc yapıp daha iyi bir performans yapmayı istiyordum nasıl yapabilirim ryzen 3 3100 e detaylı bir rehber olacak kişi varmı discord üzerinden veya yanıt olarak sağolun şimdiden
stok fanla pek bi overclolck yapamassın bide oc sesli oğretimle yapılabilecek bişe değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlışlıkla anakartı ve ya işlemciyi yakma

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Biosdan yapabilirsin fakat voltajıda ayatlaman gerekir bunun için youtubede bir sürü video var bakabilirsin

mfimmel

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar youtubeden r3 3100 türkçe olan video bulamıyorumki hiç yok hatta abdullah abinin yaptıgı bı tane var ama o da x570 anakart benimki b450mh

s

stok fanla pek bi overclolck yapamassın bide oc sesli oğretimle yapılabilecek bişe değil

yanlışlıkla anakartı ve ya işlemciyi yakma
stock sogutucuyla 4.1 ghz'ye kadar çıkabiliyormuşum en fazla sanırım biraz araştırdımda

Son düzenleme:
Top Bottom