T.P.G.
80+ Titanium
Hayırlı olsun o zaman.Kartı aldım zaten kardeşim 1 hafta oldu
Hayırlı olsun o zaman.Kartı aldım zaten kardeşim 1 hafta oldu
hocam sonuçta stock halde kaldırmaz. yanlış bilgi veriyormuşum gibi tepki vermeyin.Kaldırır. Arkadaşlar kaldırmaz demeyeni anlamıyorum. 4-5 tane arkadaşım öyle kullanıyor ve çok çok az bir darboğaz oluyor hissedilmiyor bile ama işlemcimiz iyi oc olduğundan oc yapabiliriz kaldıramadığından değil yani. Kulaktan dolma bilgileri kullanmayın burada lütfen gerçekten kullanan bi arkadaşınız varsa oyun içi değerlerini atmasını isteyin ve ona göre karar verin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4.5 e kadar yolu var. Eğer silikonun iyiyse. Orta seviye fln sa 4 -4.1-4.2 o civarlar. @kandes22 ye ulaşıp yapabilirsin
Hocam kaldırmaz dediğiniz şey 2080 supere 3100 takmaktır biz burada küçük bir darboğazdan bahsediyoruz önemsenmeyecek bir darboğazhocam sonuçta stock halde kaldırmaz. yanlış bilgi veriyormuşum gibi tepki vermeyin.
o önemsenmeyecek şekilde dediğin darboğaz %15 lere kadar çıkıyor...Hocam kaldırmaz dediğiniz şey 2080 supere 3100 takmaktır biz burada küçük bir darboğazdan bahsediyoruz önemsenmeyecek bir darboğaz
Bana bir kanıt sunabilir misin videolar dışında? Kullanan arkadaşın var mı? Benim var istediğin an canlı değerleri atarım. %15 miş %15 e yaklaşmıyor bileo önemsenmeyecek şekilde dediğin darboğaz %15 lere kadar çıkıyor...
seninle laf dadaşına girmeycem. tamam sen haklısın sen doğrusun sen büyüksün. bunları demem heralde seni tatmin eder..Bana bir kanıt sunabilir misin videolar dışında? Kullanan arkadaşın var mı? Benim var istediğin an canlı değerleri atarım. %15 miş %15 e yaklaşmıyor bile
Teknoloji tartışmasının beni tatmin edeceğini düşünüyorsan yani sana diyecek başka bir şey bulamıyorum. İyi forumlar.seninle laf dadaşına girmeycem. tamam sen haklısın sen doğrusun sen büyüksün. bunları demem heralde seni tatmin eder..