oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
İkinci el HD 5450 bakabilirsin 80-120 civarına enazından görüntü gelir.
2. el 100 TL civarın ekran kartı alabilirsin ama sadece PC açılsın diye olur.
İşlemciyi fiyat farkını verip ryzen 5 3400g ile değiştirsem kabul ederler mi acaba mail attım bu konu üzerine incehesapa cevap ne olcak merak ediyorumHerhalde işlemciyi izleyeceksin 4 5 ay boyunca.
kral seni bayadır görmüyordum nerelerdeydin?
Telefon arızalandı o yüzden foruma giremedim bir de üstüne pc sıkıntı yarattı ikisini de sıfırladım şimdi sorun kalmadı kaç yıldır format atmadım pc yeKeşke sorsaydın be
Ekran kartı almaktan başka çaren yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral seni bayadır görmüyordum nerelerdeydin?
Ne zamandan beri yoktun la? Ben bayadır görmüyorum çünküTelefon arızalandı o yüzden foruma giremedim bir de üstüne PC sıkıntı yarattı ikisini de sıfırladım şimdi sorun kalmadı kaç yıldır format atmadım PC ye
Yaklaşık 10 günNe zamandan beri yoktun la? Ben bayadır görmüyorum çünkü
Ben seni 10 günden fazladır görmüyorum ya denk gelmemişizdir yada ben fark etmemişimdirYaklaşık 10 gün
Galiba denk gelmedik çünkü bende seni görmüyordum uzun zamandırBen seni 10 günden fazladır görmüyorum ya denk gelmemişizdir yada ben fark etmemişimdir
En mantıklısı bu.Möntiör tv olur.Klavye işi a101 den kolayda mouse zor.O bütçeye ekran kartı alın belli bir süre televizyonda kullanın bilgisayarı, klavye mouse u da geçici ucuz bir şey alın sonra halledersiniz.
Aldıktan sonra pubg mobile valorant oynatır mı acabaİkinci el HD 5450 bakabilirsin 80-120 civarına enazından görüntü gelir.
dikkali ol 2.elden alırken elden teslim altabii ki gaming gecesinden ekran kartı alabilirsin
eger sonra almak düşünüyorsan düşük bütçeli kartlara bakabilrisin 2.el
anakartın grafik belleği yok mu?İnce hesap.com dan sistem topladım bütçe az olduğu için ekran kartı alamadım işlemciyi ise ryzen 3 3100 seçtim fakat sonradan öğrendim ki apu işlemci olmazsa ekran kartsız görüntü alınamadığını ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim
valorant oynatır pubg mobile bilmiyorumAldıktan sonra PUBG mobile valorant oynatır mı acaba