Neler Yeni

ryzen 3 3200 g li apu sistem nasıldır

whoamii

80+ Silver
hocam overlock yapmayacağım sanırım forumda b450 m alın dediler 1 yıl boyunca ekran kartsız sonra ekran kartı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2.el e bakacağım buradaki bilgisayarcılardan ama güvenemiyorum nasıl olacak vs diye
Bilgisayarcılardan almak yerine letgo, sahibinden gibi yerlere bakın. Elden alışveriş yaptığınız ve de gerekli testleri yaptığınız sürece hiçbir sorun çıkmaz. Bilgisayarcılardan alınmamasının sebebi de geneli bilmiyor sırf para olduğu için sektöre giriyor.

ekran kartı almayın yani diyorsunuz forumlara baktım bazı kişiler ekran kartı almayacaksanız fazla uzun götürmez vs demişlerdi
Rx 550 de fazla uzun götürmez ne bekliyorsunuz? Giriş seviye bir kart ve söylediğim gibi Vega 11, 16 gb ram takıldığı zaman ciddi bir farkla geçiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
RX550 haricinde GT 1030 olabilir, daha güçlü RX 550'den.
sağolun hocam oyun testlerine baktım 1030 geçiyor çoğunda

Bilgisayarcılardan almak yerine letgo, sahibinden gibi yerlere bakın. Elden alışveriş yaptığınız ve de gerekli testleri yaptığınız sürece hiçbir sorun çıkmaz. Bilgisayarcılardan alınmamasının sebebi de geneli bilmiyor sırf para olduğu için sektöre giriyor.

Rx 550 de fazla uzun götürmez ne bekliyorsunuz? Giriş seviye bir kart ve söylediğim gibi Vega 11, 16 gb ram takıldığı zaman ciddi bir farkla geçiyor.
sağolun dahili ekran kartı vega 11 olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,945
Üyeler
166,119
Son üye
Ozgursy
Top Bottom