Merhaba.Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Laptopta Ryzen 3 4300u 8 gb (4*2) 2666mhz ram var.Laptopta valorant,cs:go,lol tarzı düşük sistem gerektiren oyunlar oynamayı düşünüyorum.Acaba valorantta en düşük ayarlarda kaç fps alırım?
60 tan düşmez yani benim için 60 fps in altına düşmesin yeter+75 garanti
Düşmez60 tan düşmez yani benim için 60 fps in altına düşmesin yeter
60'ın altına düşmez60 tan düşmez yani benim için 60 fps in altına düşmesin yeter
Şunu yapmak çok mu zor Youtube sitesine giriceksin Ryzen 3 4300u game test yazıcaksın bu kadarMerhaba.Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Laptopta Ryzen 3 4300u 8 gb (4*2) 2666mhz ram var.Laptopta valorant,cs:go,lol tarzı düşük sistem gerektiren oyunlar oynamayı düşünüyorum.Acaba valorantta en düşük ayarlarda kaç fps alırım?
Baktım.Ama videolar arasındaki fps farkı çok olduğu için emin olmak istedim.Şunu yapmak çok mu zor Youtube sitesine giriceksin Ryzen 3 4300u game test yazıcaksın bu kadar
Diğer ekipmanlarına bakıyo musun bir video 1080pde diğeri 2k fln gibi gibiBaktım.Ama videolar arasındaki fps farkı çok olduğu için emin olmak istedim.
Evet bakıyorum.Hepsinde 1080pDiğer ekipmanlarına bakıyo musun bir video 1080pde diğeri 2k fln gibi gibi