Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Güzel fiyat. Alınabilir. Garanti kutu vs. duruyorsa çok daha iyidir.6300 e anlaştık sayılır
Güzel fiyat. Alınabilir. Garanti kutu vs. duruyorsa çok daha iyidir.6300 e anlaştık sayılır
garantilerinin ne kadar kaldığına göre değişirbu çok daha iyi ve ucuz.
Kuru ve garantileri varGüzel fiyat. Alınabilir. Garanti kutu vs. duruyorsa çok daha iyidir.
işlemcinin ikinci el piyasasını bilmediğim için çok tahmini bir fiyat söyledim de o yüzden bilen birisi yazarsa daha iyi olur demiştim. genel olarak fiyatın iyi olduğu yönünde. o yüzden alınır demek ki.Bence çok iyi? @Psyduck
Dostum garanti-kullanım durumu, parça sağlığı hakkında da bilgi verir misin.Ryzen 3800x
Msi X570a pro ANAKART
Corsair mp600 500gb
Samsung 860 evo 1 tb
Corsair 465x kasa
Fsp 850w gold power
Ne kdr eder
Ekran kartı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
HyperX Fury 32 gb 3200mhz ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.
El bu arada
Hocam 8 aylık garanti kutu mevcutmuşDostum garanti-kullanım durumu, parça sağlığı hakkında da bilgi verir misin.
2700-800 e satan var.işlemcinin ikinci el piyasasını bilmediğim için çok tahmini bir fiyat söyledim de o yüzden bilen birisi yazarsa daha iyi olur demiştim. genel olarak fiyatın iyi olduğu yönünde. o yüzden alınır demek ki.
O zaman alınır.Hocam 8 aylık garanti kutu mevcutmuş
16 ay garanti varmışHocam 8 aylık garanti kutu mevcutmuş
Hocam mesaj yazılsın diye dedim ilk 10 dk kimse yazmadıAcil olması gereken kısmı açıkla ederini söyleyelim bu kadar önemli acil ne olabilir alırsın veya almazsın ne bu acele
dostum herkes bilgisayar başında birisi konu açsada anında o konuya mesaj yazsam diye beklemiyor. konunu açıp bekliyceksin bilgisi olan birisi varsa yanıtlar yanlıs anlama burda lafım sana değil bu tarz saçma konu başlıkları cok oluyorHocam mesaj yazılsın diye dedim ilk 10 dk kimse yazmadı
Haklısın ksurua bakmayın hocam biliyorsanız ederi nedirdostum herkes bilgisayar başında birisi konu açsada anında o konuya mesaj yazsam diye beklemiyor. konunu açıp bekliyceksin bilgisi olan birisi varsa yanıtlar yanlıs anlama burda lafım sana değil bu tarz saçma konu başlıkları cok oluyor