Neler Yeni

RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE GÜNCELLEMESİNDEN SONRA EKRAN KAYDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE güncellemesinden sonra ekranım sağ tarfa kaydı. Sol tarafta 5 cm ye yakın siyah boşluk kaldı, çözünürlüğü 1440x900 monitörümün ve vga dönüştürücü kullanıyorum.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Merhaba arkadaşlar, RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE güncellemesinden sonra ekranım sağ tarfa kaydı. Sol tarafta 5 cm ye yakın siyah boşluk kaldı, çözünürlüğü 1440x900 monitörümün ve vga dönüştürücü kullanıyorum.
AMD Radeon Software üzerinden ekran ölçeklendirmesi yaptın mı?

1633257264395.png

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölçekleme modunun üstündeki GPU ölçeklemeyi aç ve onun ayarını ekrana tam oturana kadar oyna.
Teşekkürler ama hala olmadı :( daha kötü oldu ve tüm seçenekler eskisinden farklı vga dönüştürücüm var bi etkisi olabilirmi ? Bugune kadar hiç sorun yaşamamıştım

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Teşekkürler ama hala olmadı :( daha kötü oldu ve tüm seçenekler eskisinden farklı vga dönüştürücüm var bi etkisi olabilirmi ? Bugune kadar hiç sorun yaşamamıştım
1633258070685.png

Bu kısımdaki HDMI bağlantı güvencesini işaretleyip, HDMI ölçeklemesi ile oynayın. Ben televizyonuma vs. bağladığımda öyle çözüyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Bu kısımdaki HDMI bağlantı güvencesini işaretleyip, HDMI ölçeklemesi ile oynayın. Ben televizyonuma vs. bağladığımda öyle çözüyordum.
Gerçekten çok teşekkürler yardımın için. Maalesef bu da işe yaramadı, ama en sonunda monitör tuşları ile dengeledim :)). Teşekkürler iyi günler

Top Bottom