Neler Yeni

Ryzen 5 1600 af - asus prime b450m-k anakart - corsair vengeance lpx 8 gb 3000 mhz ram aldik sistemden goruntu alamiyorum ?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Arkadaslar herkese selam.
i3 61008 - 8 gb 2133 mhz ram - msi b150m sorunsuz kullandigim bilgisayar parcalarimi satip bahsettigim marka parcalari sifir olarak aldim.
Not: İlk etapta msi b450m a pro max anakart almistim bilgisayarci sadece ilk basta biosu girdigini sonrasinda hic goruntu alamadigini soyledi.

-Bende anakart bozuktur diye gidip Asus b450m k prime modelini aldim.
Sonrasinda yine goruntu alamayinca dedim bu isde bir is var.

ekran kartim rx570 sorunsuz.
Power sorunsuz.
Ssd - harddisk sorunsuz.
Sorun ne?
Aldigim ram 1.35v yaziyor. Galiba anakart ile uyumlu degil. Uyumlu bir ram takip bios guncellemesinden sonra kullanabilir sanirim dogru muyum?
İslemci uyumlu. Peki bu rami nereden bulacagim? Veya bios guncellemesini nasil yaptiracagim. Malum 4 gun sokaga cikma yasagi var. Hadi bunu gectik sonrasinda 9 gun bayram tatili. Onumuzdeki hafta 3 gun icersinde benim bu sıkıntıyı cozmem gerekiyor. Lutfen onerisi olan neyden kaynaklandigi hakkinda bilgisi olan daha once basina boyle bir sey gelmis olup cozume kavusturan varsa yardimlarini rica ediyorum. Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Herkese hayirli gunler dilerim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bir tane video da. Low ram olayindan bahsetmis bir arkadas. 1.2v ram takip biosunu guncelledikten sonra kendi ramini kullanabilmis. Ama adam 15 ram degistirmis. Ben nasil bulacagim onu.
Dunde birisi ayni sistemi ben kullaniyorum hic boyle bi durum yasamadim baska bir sorun olabilir mi dedi iyici huylandim. Arkadaslar gercekten sorun nedir ne yapabilirim ivedi cozmem gereken bir konu

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/havniy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Nicklessmann
Twitter
HavniY
Facebook
huseyinavniyildirim
Bios update yaptınız mı hocam?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yeni nesil RAM markaları hep 1.35V zaten. Uyumlular.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios update yaptınız mı hocam?
Goruntu alamiyorum ki hocam uptade edelim?
İlk basta bios ekrani gelmis sonra birdaha gelmemis? Acaba ilk geldiginde mi yapmasi gerekiyordu? Goruntu gelmeden bios guncellemesi yapilabilirmi?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Neden olduğunu bilmiyorum fakat Ramin çok kötü

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni nesil RAM markaları hep 1.35V zaten. Uyumlular.
Hocam sorun ne o zaman ? Hayir bir cok kisi goruntu alamama sorunu yasamis ve ram ile cozen sayisi azimsanacak kadar az degil bende ondan kaynakli diye dusundum? Eger ram kaynakli degilse sorun tam olarak nedir? Sorunun kaynagina inmem gerekiyor? Yoksa cildirip pc yi kiricam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden olduğunu bilmiyorum fakat Ramin çok kötü
Hocam ram hepsiburada en cok satilan 3000 mhz ram idi. Butcem buna yetti . Ama neden kotu dediniz? Varmi onereceginiz bir ram modeli bu marka anakart ve islemci icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,261
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom