Asus b450m -k prime anakart ryzen 5 1600 af goruntu alamiyorum

Zor dostum bilgisayar parçalarını teker teker servise gönder arıza bulunur. Sistemi komple mi aldın? Eğer tek bi siteden aldıysan direk komple gönder sistemi.
Yok dostum bilgisayarimin islemcisini ramini ve anakartini satip yerine sifir parcalar aldim. Amacim bir tik yukseltmekti. Oyle pismanim ki.
Nasil goruntu gelmez abi anlamiyorum.

İstanbulda bahsettiginiz bilgisayarci nerede var? Vatan mediamarkt hepsi kapali. Sinerji bilgisayardan anakart aldim. Farkli RAM takip anakarti guncelleyip verirlermi?
Mağazalar bunlarla uğraşmayacaktır. İstanbulda yaşamadığım için bir yer söyleyemeyeceğim maalesef. Mahalle bilgisayarcısı tarzında yerler bakar bu işlere, ama bilenini bulmak gerek. Tam takım her parçası olmalı.

Yok dostum bilgisayarimin islemcisini ramini ve anakartini satip yerine sifir parcalar aldim. Amacim bir tik yukseltmekti. Oyle pismanim ki.
Nasil goruntu gelmez abi anlamiyorum.
Dostum büyük ihtimalle RAM arızalı yeni aldığın parçaları teker teker servise gönder.

Mağazalar bunlarla uğraşmayacaktır. İstanbulda yaşamadığım için bir yer söyleyemeyeceğim maalesef. Mahalle bilgisayarcısı tarzında yerler bakar bu işlere, ama bilenini bulmak gerek. Tam takım her parçası olmalı.
Aynen oyle haklisin. 2 farkli bilgisayarciya goturdum ikisinde de ram ve amd islemci yok . Ben asusun teknik servisine gotursem anakartin biosunu guncelleyip verirler mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum büyük ihtimalle RAM arızalı yeni aldığın parçaları teker teker servise gönder.
Hocam arkadasimin saglam olan ramlarini takip denedik yine goruntu gelmedi.

Aynen oyle haklisin. 2 farkli bilgisayarciya goturdum ikisinde de RAM ve AMD islemci yok . Ben asusun teknik servisine gotursem anakartin biosunu guncelleyip verirler mi

Hocam arkadasimin saglam olan ramlarini takip denedik yine goruntu gelmedi.
Biosluk bir durum olduğunu sanmıyorum. R5 1600 işlemci B450 anakarta tak çalıştır şeklinde uyuyor. Donanımsal bir sorun gibi. Teknik servisin ne yapıp yapmayacağı hakkında bir bilgim yok.

Tavsiyesi olan varmi baska ? Yani suan ortada kaldim hic bir sey elimden gelmiyor. Onumuzdeki hafta 3 gun icinde sorun cozulmesse 9 gun boyunca bilgisayarimi kullanamayacagim 2 bin tl verdim aldigim parcalara yazik gunah

Biosluk bir durum olduğunu sanmıyorum. R5 1600 işlemci B450 anakarta tak çalıştır şeklinde uyuyor. Donanımsal bir sorun gibi. Teknik servisin ne yapıp yapmayacağı hakkında bir bilgim yok.

ben bilgisayarin parcalarini sokerken zarar vermis olabilirmiyim? Bunu nasil tespit ederim Acaba. Ama gayet titiz davrandim. Benlik bir sorun yok. Donanim nasil uyumsuz oluyor hayret kaldim

Yok abi ben anladim en sonunda bu bilgisayari kirip atacagim gercekten o kadar emek verdim yaziklar olsun boyle bir sey nasil olabilir. Hadi oldu. Nasil duzeltilemez yukarisi sakal asagi biyik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri