Asus b450m -k prime anakart ryzen 5 1600 af goruntu alamiyorum

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Goruntu gelmiyor sebebi nedir? Koskocaman forumda bir tane Allah’in kulu sorunun neyden kaynaklandigini bilmez mi ya ? Bir kisi ilgilenmezmi ? Artik cildirma noktasindayim bilen birisi varsa yardimci olabilir mi? Corsair marka ram var 8 gb 3000 mhz . Anakart ram ile uyumsuz oldugunu dusunuyorum dogrumudur? İlgilenenlere tesekkurler

Goruntu gelmiyor sebebi nedir? Koskocaman forumda bir tane Allah’in kulu sorunun neyden kaynaklandigini bilmez mi ya ? Bir kisi ilgilenmezmi ? Artik cildirma noktasindayim bilen birisi varsa yardimci olabilir mi? Corsair marka RAM var 8 gb 3000 mhz . Anakart RAM ile uyumsuz oldugunu dusunuyorum dogrumudur? İlgilenenlere tesekkurler
Ekran kartın ne? Eger 1600AF yi APU diye aldıysanız hata yaptınız 1600AF APU bir işlemci degildir.

Rx 570 ama sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 farkli bilgisayarciya goturdum ikiside goruntu alamadi. Farkli ekran kartlari denediler. İslemci deneyemediler cunku amd islemcileri yoktu. Sorun islemcide mi ram da mi .

Sorun RAM veya işlemcide. Başka bir işlemci takmayı deneyin.

Ekran kartın ne? Eger 1600AF yi APU diye aldıysanız hata yaptınız 1600AF APU bir işlemci degildir.
Apu islemci nedir ben ryzen 5 2600 alacaktim. Arastirmalarim sonucu 300 lira fazla vermeye gerek olmadigina kanaat getirerek aldim. Hatta donanimarsivi abdullah youtube kanalinda islemciyi baya ovmustu

Sorun ramde de olabilir işlemcide de olabilir anakartta da olabilir güç kaynağında da olabilir. Bunu bu şekilde anlayamayız. Tam takım iyi bir bilgisayarcıya götür, her parçayı denesin.

Goruntu gelmiyor sebebi nedir? Koskocaman forumda bir tane Allah’in kulu sorunun neyden kaynaklandigini bilmez mi ya ? Bir kisi ilgilenmezmi ? Artik cildirma noktasindayim bilen birisi varsa yardimci olabilir mi? Corsair marka RAM var 8 gb 3000 mhz . Anakart RAM ile uyumsuz oldugunu dusunuyorum dogrumudur? İlgilenenlere tesekkurler
ram'in tam modeli nedir?

APU islemci nedir ben ryzen 5 2600 alacaktim. Arastirmalarim sonucu 300 lira fazla vermeye gerek olmadigina kanaat getirerek aldim. Hatta donanimarsivi abdullah youtube kanalinda islemciyi baya ovmustu
APU işlemciler içinde dahili grafik kartı olan işlemcilere denir.

Sorun ramde de olabilir işlemcide de olabilir anakartta da olabilir güç kaynağında da olabilir. Bunu bu şekilde anlayamayız. Tam takım iyi bir bilgisayarcıya götür, her parçayı denesin.
İstanbulda bahsettiginiz bilgisayarci nerede var? Vatan mediamarkt hepsi kapali. Sinerji bilgisayardan anakart aldim. Farkli ram takip anakarti guncelleyip verirlermi?

APU işlemciler içinde dahili grafik kartı olan işlemcilere denir.
Hocam onu biliyorum dahili grafik karti yok bunlarda. İ3 6100 de vardi eski islemcim. Yani bu anakartla bu islemci uyumlu baskasi sorun yasamamis ben niye sorun yasiyorum

Geri