Rampage gibi markalar biraz kötü hocam.Arkadaşlar ryzen 1600 af ve RX 460 4 GB ekran kartlı sistemime 2 gün önce psu aldım rampage 500 w 80+ sertifikalı yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi
Şuan sistemime yeter mi sorun çıkarır mı 80+ diye aldım amaRampage gibi markalar biraz kötü hocam.
Saolun hocamPsu hakkında pek bir bilgim yok ama böyle şeyleri almadan önce sormanız sizin cebinize daha yararlı olacaktır . Hayırlı olsun inşallah
Hocam her ne kadar 80+ olsa da böyle psular forumda c4 olarak tanımlanıyor.Tabi idare eder mi belli olmaz.Ancak iade şansınız varsa iade etmenizi öneririzŞuan sistemime yeter mi sorun çıkarır mı 80+ diye aldım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun hocam
Ne gibi sıkıntılar çıkarabilir hocamHocam aldığın PSU inşallah sorun çıkartmaz çünkü pek kaliteli bir PSU üreticisi değil rampage.
Bozulabilir.Pc parçalarını bozabilir en küçük elektrik sıkıntısında.Kısaca kumsr oynamak gibi bir şeyNe gibi sıkıntılar çıkarabilir hocam
Korkmana gerek yok.Elektrik hiç kesilmiyor neredeyse bukadar dandik bir psu olduğunu dusunmedim şuan bı ürktüm açıkçası
Nekadar kullanmamı tavsiye edersiniz en fazla hocamKorkmana gerek yok.
Kullanabilirsin.
Arkadaşlar abartıyor.
Öyle aldım ay yandı ay bozuldu gibi bir şey yok.
Sadece bazı modellere göre daha kalitesiz bunun için psuyu üzün süre kullanmanızı önermiyorum
Parçalar kaliteli olmadığından pek uzun süre kullanılmaz.Nekadar kullanmamı tavsiye edersiniz en fazla hocam