Neler Yeni

Ryzen 5 1600 İçin Ekran kartı önerisi

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ben Sapphire kullanıp da şikayet edeni görmediğim için önerdim. Teknoloji şans işidir. Bir kişi problem yaşadı diye herkes yaşayacak anlamı gelmez.
Sapphire bazı modllerinde giriş seviyesi komponentler kullandığı için de olabilir aslında ya da kötü VRAM.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Kendim imzamdaki ekran kartını kullanıyorum: Sapphire Pulse RX 570 8 GB. Kesinlikle öneririm. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. 900-1000 fan devri ile 76 derece üstünü görmedim.

MSI Armor modellerine gelince, bana göre berbat. Isınma sorunu var evet, bir de bahsettiğiniz gibi PCB sorunu var. Ancak o ağırlıktan dolayı yamulma değil, MSI bildiğin PCB'yi yamuk üretiyor. Ondan çok daha ağır olan kartlar var ama onlarda böyle bir sorun yok. Kısacası, Armor modelinden uzak durun derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾
Ekran kartı tarafında çok konu açtım farkındayım lakin sizlere ve bu foruma güveniyorum gerçekten önemli bilgilerini paylaşan dostlar çok sizden ricam yardımcı olmanız.
Arkadaşlar yeni sistem topladım oynadığım oyun genelde Silkroad online yani FPS olayım yok .. fakat arada farklı oyunlarda oynuyabilirim
Sistemim şu r5 1600 af
Gigabyte b450m s2h
Corsair ven. 8gb 3000 mhZ
Corsair 550 w psu

Gpu konusunda MSI RX 570 armor inceden dün sipariş ettim cuma diye malum indirim günü
Fakat araştırmamiza göre ısınma sorunu yada slotta ağırlıktan dolayı yamuk durma problemleri varmış Asus rog strix rx570 daha övülen bir kart

Yalnız butcem max 1000 TL hatta model düşürüp fiyatı düşünebiliriz.
Örn. Gt1030 işini görür senin diyen varmı ?
Yada başka bir model, size göre siparişimi değiştiririm şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.
senin için 570 daha iyi ama armor serisi ısınan bi seri sapphıre tercih etmen daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,944
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom