Güzel olmuş kardeşim sistemin eline sağlık144 hz 1ms curved ekran 1200 tl ve 24 inch
o zaman işlemci tam ne fazla ne az ama dediğim gibi ekran kartını bütcen varsa 16060 ti ya kafan rahat olsun çünkü rx570-580 serisi hatalı diyorlar bide başka sitelerde fiyat işini araştır knkaga sadece oyun oynayacağım öyle yayınla falan işim yok ha belki youtube a video atarım o da nadir yani sadece kayıt alırım öyle editle falan çok uğraşmam
kardeşim lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın dostum Rx570,580 ve şuanda Rx590 Special Edition kullanıcısıyım sormak istiyorum neyi kalitesiz acaba ??? insanların akıllarını karıştırmadan önce lütfen araştırın azıcıkrx580 veya sapphire direk kalitesiz bir marka
ve bana biraz pahhalı geldi
1660 olacak pardono zaman işlemci tam ne fazla ne az ama dediğim gibi ekran kartını bütcen varsa 16060 ti ya kafan rahat olsun çünkü rx570-580 serisi hatalı diyorlar bide başka sitelerde fiyat işini araştır knk
arkadaşım hepsinde değil duyduğumuza göre yaa ben sapphire kullanmııyorum ama öyle diyorlarkardeşim lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın dostum Rx570,580 ve şuanda Rx590 Special Edition kullanıcısıyım sormak istiyorum neyi kalitesiz acaba ??? insanların akıllarını karıştırmadan önce lütfen araştırın azıcık
580 yerine 1650 süper alabilirsinizRyzen 5 1600 işlemci /rx580 8 gb ekran kartı / gskill ripjawV 8x2 ram / b450 m2 pro max anakart / kingston a4000 480 gb ssd / seagate barracuda 1 tb harddisk / corsair spec delta rgb 550w Ekipman olarakta : rampage KB-R81 red switch klavye / bloody v7m mouse / James Donkey 710 kulaklık/ viewsonic vx2458 C-MHD monitör HEPSİ TOPLAM 6.5 k ya denk geliyor sizce nasıl? Öneri yazarsanız çok mutlu olurum...
senin dediğin büyük ihtimalle WATTMAN hatasıdır arada öyle hatalı ürün çıkabiliyor AMD lerde onun dışında bir sıkıntıları yoktur. biraz fazla tepki verdiysem affolaarkadaşım hepsinde değil duyduğumuza göre yaa ben sapphire kullanmııyorum ama öyle diyorlar
Evet gayet güzel.Ryzen 5 1600 işlemci /rx580 8 gb ekran kartı / gskill ripjawV 8x2 ram / b450 m2 pro max anakart / kingston a4000 480 gb ssd / seagate barracuda 1 tb harddisk / corsair spec delta rgb 550w Ekipman olarakta : rampage KB-R81 red switch klavye / bloody v7m mouse / James Donkey 710 kulaklık/ viewsonic vx2458 C-MHD monitör HEPSİ TOPLAM 6.5 k ya denk geliyor sizce nasıl? Öneri yazarsanız çok mutlu olurum...