Oynayacağın oyuna bağlı. Valo vs gibi oyunlar oynarken 900P 60 FPS yayın verilebilir mesela. Gtx 1050 ti ile bile bunu yapabilen gördüm. Tabii Upload hızınızında 10 MBPS üstü olması lazım bu kalitede yayın için.Sistem topluyorum Oyun oynarken bir yandan yayın açıp ekran kaydı alabilmek istiyorum sizce bu işlemci bunu başarabilir mi?
Ekran kartı:Rx 580 8GB
Ram: 2x8 GB 3200mhz ddr4
Upload 11.5 gösteriyor kurtarır mı acaba?Oynayacağın oyuna bağlı. Valo vs givi oyunlar oynarken 900P 60 FPS yayın verilebilir mesela. Gtx 1050 ti ile bile bunu yapabilen gördüm. Tabii Upload hızınızında 10 MBPS üstü olması lazım bu kalitede yayın için
çok ağır oyunlar oynamadığınız sürece açabilirsiniz diye düşünüyorum.Sistem topluyorum Oyun oynarken bir yandan yayın açıp ekran kaydı alabilmek istiyorum sizce bu işlemci bunu başarabilir mi?
900P 60 FPS 5500 Bitrate verebilirsiniz bu internetle.Upload 11.5 gösteriyor kurtarır mı acaba?
oynayacağınız oyuna bağlı ve internet hızınız da önemliSistem topluyorum Oyun oynarken bir yandan yayın açıp ekran kaydı alabilmek istiyorum sizce bu işlemci bunu başarabilir mi?