2070 bile taksan darboğaz yapmaz ben kullanıyorum gayet iyiarkadaşlar r5 2600 işlemci nasılsır ve gtx 1660 super ekran kartı ile uyumlumudur darboğaz yaparmı? yardımcı olursanız sevinirim
kardeşim yanlış anlamazsan oyunlarda (cs:go pubg gibi ) kaç fps alıyorsun2070 bile taksan darboğaz yapmaz ben kullanıyorum gayet iyi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağolunkatılıyorum kesinlike yapmaz bilgisayarda rahat olur yapabilirsin
şuan kullanıyorum render da işe yarıyorarkadaşlar r5 2600 işlemci nasılsır ve gtx 1660 super ekran kartı ile uyumlumudur darboğaz yaparmı? yardımcı olursanız sevinirim
csgo en yüksek grafiklerde 300 fps alıyorum o işlemciyle alakalı değil ve söylerken yanlış anlaşılmış 2070 im yokkardeşim yanlış anlamazsan oyunlarda (cs:go pubg gibi ) kaç fps alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolun
ekran kartın neydi kardeşimcsgo en yüksek grafiklerde 300 fps alıyorum o işlemciyle alakalı değil ve söylerken yanlış anlaşılmış 2070 im yok
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rx 580 armor 8 GBekran kartın neydi kardeşim
Uyumlu çok iyş olur cs de 200-240fps pubg 70fps falan alırsınarkadaşlar r5 2600 işlemci nasılsır ve gtx 1660 super ekran kartı ile uyumlumudur darboğaz yaparmı? yardımcı olursanız sevinirim
neden kisağol kardeşim