Çözüldü✓ Ryzen 5 2600 b450m s2h görüntü alamıyorum

Reaksiyon skoru
40
Daha öncede aynı şekilde kurduğum bi pc vardı bios güncellemesi için garantiye gönderdikten sonra görüntü almaya başladım. Şimdi anakartım bozulduğu için 2. el b450m s2h alacağım garantisi olmayacağı için garantiye de göndermem mümkün değil peki ben bu anakarttan nasıl görüntü alıp bios güncellemesi yapabilirim ?

Daha öncede aynı şekilde kurduğum bi pc vardı bios güncellemesi için garantiye gönderdikten sonra görüntü almaya başladım. Şimdi anakartım bozulduğu için 2. el b450m s2h alacağım garantisi olmayacağı için garantiye de göndermem mümkün değil peki ben bu anakarttan nasıl görüntü alıp bios güncellemesi yapabilirim ?
o işlemcide bios güncellemesi gerekiyor muydu ki

Evet güncelleme yapmadan görüntü alamadım f51 güncellemesine çekildikten sonra görüntü vermeye başladı.
alacağın kartın bios güncellemesi yapılı olduğuna dikkat et ya da satan adam güncellesin varsa elinde işlemci

alacağın kartın bios güncellemesi yapılı olduğuna dikkat et ya da satan adam güncellesin varsa elinde işlemci
Bunu söyledim fakat dönüş alamadım bekliyorum. Bakalım sonuç ne olacak :)

Ryzen 5 2600 desteği ilk BİOS'u ile geliyor direk çalışması gerekir.

Bunu söyledim fakat dönüş alamadım bekliyorum. Bakalım sonuç ne olacak :)
ya da sen bulup bir işlemci güncelleyebilirsin başka bir şekilde olmaz zaten o söylediklerim ve senin dediğin gibi

2. Nesil ryzenler için bios guncellemesine gerek yok diye biliyorum.

Anakartı aldığım zaman mevcut bios üzerinden görüntü alamamıştım ama o dönem power supply da garantiye gittiği için sorun hangisinde anlayamadım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir ilan daha buldum. Bios güncel diyor büyük ihtimalle f60 sürümü veya üstü yüklüdür bu anakart ile görüntü alabilir miyim ?

Anakartı aldığım zaman mevcut bios üzerinden görüntü alamamıştım ama o dönem power supply da garantiye gittiği için sorun hangisinde anlayamadım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir ilan daha buldum. Bios güncel diyor büyük ihtimalle f60 sürümü veya üstü yüklüdür bu anakart ile görüntü alabilir miyim ?

Hocam BİOS güncel olmasına gerek yok şuan hangi B450 kartı alırsanız alın 1000,2000 ve 3000 serisine kadar sorunsuz çalışır. Siz o gün yanlışlıkla anakarta takmış olmayın görüntü kablosunu.

Hocam BİOS güncel olmasına gerek yok şuan hangi B450 kart alırsanız alın 1000,2000 ve 3000 serisine kadar sorunsuz çalışır. Siz o gün yanlışlıkla anakarta takmış olmayın görüntü kablosunu.
Teşekkür ederim. İyi forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,157
Üyeler
192,207
Son üye
grandetolga
Geri