Neler Yeni

ryzen 5 2600 için anakart ve ekran kartı önerisi

ahenk'

80+ Silver
500-600 TL daha ekleme yapmanız gerek hocam. İmkansız bu fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben PUBG mobile emu oynayacağım ona uygun bir ekran kartı taksam şimdilik kasma donma yaşamayacağım öneriniz ne olur

hocam ben PUBG mobile emu oynayacağım ona uygun bir ekran kartı taksam şimdilik kasma donma yaşamayacağım öneriniz ne olur
Günü kurtarmak için ekran kartı satın almamalısın dostum. Sistemi sağlam kur ki geleceğe dönük olsun

Türkbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Türkbey Aslan
hocam ben pubg mobile emu oynayacağım ona uygun bir ekran kartı taksam şimdilik kasma donma yaşamayacağım öneriniz ne olur

Erdimb

80+ Bronze

Emulatörlerin optimizasyonları çok kötü, elbet kasma donma yaşarsın ve hangi işlemci ile?

Türkbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Türkbey Aslan

Günü kurtarmak için ekran kartı satın almamalısın dostum. Sistemi sağlam kur ki geleceğe dönük olsun
elimde olan bu şuan hocam zamanla tamamlayacağım artık yapacak bişey yok :(

Emulatörlerin optimizasyonları çok kötü, elbet kasma donma yaşarsın ve hangi işlemci ile?
ryzen 5 2600

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla

Pubg mobile emülatör de her türlü kasma donma yaşarsın. Bende r5 3500x 5500xt var arada bir oyun donuyor denemek için girmiştim. Emülatörü kötü

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
rx 570 4gb 2. el ekran kartı bulursun 100-1100 arası kalanla da bi anakart

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
B450M S2H alıp parayı biriktirip iyi bir kart alabilirsin

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
ssd öneriniz var mı

benim de aklıma bu yatıyor şuan hocam
Hocam ssd olarak şu markalara bakabilirsiniz bu markaların sorunlu modelleri de var sorunlu modellerini parantez içinde belirttim o modelleri almayın
Gigabyte, Samsung, Crucial (BX500 sorunlu), Kingston (A400), Sandisk (plus serisi sorunlu), Adata (SU630, SU650 sorunlu), Seagate

Türkbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Türkbey Aslan
Hocam ssd olarak şu markalara bakabilirsiniz bu markaların sorunlu modelleri de var sorunlu modellerini parantez içinde belirttim o modelleri almayın
Gigabyte, Samsung, Crucial (BX500 sorunlu), Kingston (A400), Sandisk (plus serisi sorunlu), Adata (SU630, SU650 sorunlu), Seagate
çok teşekkür ederim vaktiniz varsa sistemimi yazmak istiyorum kafamdaki bu tam olarak

Top Bottom