bütçeyi artırmaktan başka çare yok gibi ama çok acilse de yapacak bir şey yoköneriniz nedir
Ben de bulamadım maalesef.cok baktım ama 2. el bi anakart bulamadım nerden bakabilirim
benim kaderim bu alıştım artık şöyle bir soru sorsam peki yarın işlemcinin siparişini vereceğim ryzen 3 alsam sıkıntı yaşar mıyımBen de bulamadım maalesef.
Ben işlemci sizde var sanıyordum intel de tercih edebilirsiniz i3 10100f güzel olur r3 3100 de iyidir hangisi ucuzsa onu tercih edin.benim kaderim bu alıştım artık şöyle bir soru sorsam peki yarın işlemcinin siparişini vereceğim ryzen 3 alsam sıkıntı yaşar mıyım
hocam ben pubg mobile emu oynayacağım ona uygun bir ekran kartı taksam şimdilik kasma donma yaşamayacağım öneriniz ne olurBen işlemci sizde var sanıyordum intel de tercih edebilirsiniz i3 10100f güzel olur r3 3100 de iyidir hangisi ucuzsa onu tercih edin.
hocam ben pubg mobile emu oynayacağım ona uygun bir ekran kartı taksam şimdilik kasma donma yaşamayacağım öneriniz ne olurSıfır B450M S2H ve ikinci el RX 570 alabilirsiniz.