E Erhan02 Cezalı 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 277 Reaksiyon skoru 155 26 Mart 2020 #27 Camını açık bırak bence
Fury4Kn 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 4 26 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 jtoptog yazmış: Keşke o kasa yerine DarkFlash Pollux alsaydınız, önü mesh olduğu için daha serin çalışacaktır sisteminiz. Devamı için tıklayın... donanımı daha iyi alabilmek için kasanın fiyatından kıstım ama ata etmişim
jtoptog yazmış: Keşke o kasa yerine DarkFlash Pollux alsaydınız, önü mesh olduğu için daha serin çalışacaktır sisteminiz. Devamı için tıklayın... donanımı daha iyi alabilmek için kasanın fiyatından kıstım ama ata etmişim
J jtoptog Cezalı 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 331 Reaksiyon skoru 148 26 Mart 2020 #29 Fury4Kn yazmış: donanımı daha iyi alabilmek için kasanın fiyatından kıstım ama ata etmişim Devamı için tıklayın... Darkflash Pollux şu anda çok daha ucuz sizin kasanızdan. Kasayı modlamayı düşünmüş müydünüz?
Fury4Kn yazmış: donanımı daha iyi alabilmek için kasanın fiyatından kıstım ama ata etmişim Devamı için tıklayın... Darkflash Pollux şu anda çok daha ucuz sizin kasanızdan. Kasayı modlamayı düşünmüş müydünüz?