Neler Yeni

Ryzen 5 2600-Rx 570'lı Sisteme 8K İstiyor, Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Aga önce şu PP'yi değiş sonra da bütçene göre pc toplama başlığı aç. Piyasadaki hazır sistemlerde hayır yok. 2. el 0'dan pahalı.
Pp de ne var absürt bişi mi gördünüz acaba yanlış bişi mi yaptım yaptıysam sizden özür dileyim

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Fake ya knk. Benimki gibi biraz gerçekçi olsun :D
Kız veya erkek olduğumun veya pp nin bir önemi yok ki herkes bir birine yardım ediyor en sevdiğim ortam yemin ederim amaç gütmeden beklenti içinde olmadan çıkarsız insanların yeri uzun zaman oldu böyle bir yer görmeyeli ha kız olmuşum ha erkek olmuşum ne farkeder Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hocam monitor

Anakart b550 zaten

Pp de ne var absürt bişi mi gördünüz acaba yanlış bişi mi yaptım yaptıysam sizden özür dileyim

2-3 haftaya bir itopya 10k ya 2060 li sistemler geliyor eğer bunu alacak para varsa biraz bekleyip o sistemlerden almak çok daha mantıklı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kız veya erkek olduğumun veya pp nin bir önemi yok ki herkes bir birine yardım ediyor en sevdiğim ortam yemin ederim amaç gütmeden beklenti içinde olmadan çıkarsız insanların yeri uzun zaman oldu böyle bir yer görmeyeli ha kız olmuşum ha erkek olmuşum ne farkeder Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙂
Sen dün laptop'a 8 Gb ram takmıyor muydun? Evet forum gerçekten güzel. Bu arada üstteki sistem pazarlık yapılıp denenip alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
2-3 haftaya bir itopya 10k ya 2060 li sistemler geliyor eğer bunu alacak para varsa biraz bekleyip o sistemlerden almak çok daha mantıklı
Sisteme giriş yaptım sepete ekle
Stok kalmamıştır
Bruhhhhh 😹

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu sıra gelmesi zor gibi doların durumu belli olmadan pek sistem çıkmaz bence fiyat performans

Top Bottom