Neler Yeni

Ryzen 5 2600-Rx 570'lı Sisteme 8K İstiyor, Alınır Mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
8 GB RAM
Ryzen 5600
Rx 6600xt ye yükseltsek ileriye uprage bakımından
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani alınmaz diyorsun
Upgrade için b500 serisi anakart alman gerekiyor 6600 tam performans kullanmak için PCI 4.0 da anakart işlemci ekran kartı değişecek yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Herkese çok teşekkür ederim peki 9 K bandında monitörlü sarı siteden öneriniz var mı dır Kürşat bey @Kürşat Kütükçü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yine bir sistem hayali suya düştü desene reis 😭😹
Hayır neden düşsün şuan için eğer bütçen düşükse güncel Anakartlar üzerinden Apu toplamak daha iyi 5600g ile birlikte

Herkese çok teşekkür ederim peki 9 K bandında monitörlü sarı siteden öneriniz var mı dır Kürşat bey @Kürşat Kütükçü
tabii ki kontrol etmek gerekiyor ikinci el Sistem alırken acele edilmemelidir fiyatının hakkını verecek nokta atışı yapman gerekiyor monitör sonra da olur bir şekilde ona takılı kalma ben kontrol edip özelden sana atarım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Hayır neden düşsün şuan için eğer bütçen düşükse güncel Anakartlar üzerinden Apu toplamak daha iyi 5600g ile birlikte

tabii ki kontrol etmek gerekiyor ikinci el Sistem alırken acele edilmemelidir fiyatının hakkını verecek nokta atışı yapman gerekiyor monitör sonra da olur bir şekilde ona takılı kalma ben kontrol edip özelden sana atarım
Çok teşekkür ederim sizden güncel hayırlı haberler bekliyorum ileride 6600 alacağım kesin apu sistemde tek işlemciyi değiştirmeden ekran kartı boş kalacak şekilde apu sistem mümkün müdür

Ben 10 k ya rtx 2060 li Sistem kurmuştum bir arkadaşa sanada güncel kart ile toplanır bence
İnanın çok mutlu olurum gerçekten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok teşekkür ederim sizden güncel hayırlı haberler bekliyorum ileride 6600 alacağım kesin apu sistemde tek işlemciyi değiştirmeden ekran kartı boş kalacak şekilde apu sistem mümkün müdür

İnanın çok mutlu olurum gerçekten
Mümkün eğer çok ağır oynamiyorsan apuda olur bence ama önce bir kontrol edelim bakalım ne çıkacak para veriyorsun kolay kazanılmıyor almışken kaliteli bişey al istiyorum ilerde basın ağrımasın sonra anakarti işlemciyi vs değişmek zorunda kalma

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Mümkün eğer çok ağır oynamiyorsan apuda olur bence ama önce bir kontrol edelim bakalım ne çıkacak para veriyorsun kolay kazanılmıyor almışken kaliteli bişey al istiyorum ilerde basın ağrımasın sonra anakarti işlemciyi vs değişmek zorunda kalma
Maksimum 10 K ya kadar çıkacağımı düşünüyorum açıkçası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Maksimum 10 K ya kadar çıkacağımı düşünüyorum açıkçası
Bulunur rahatlıkla bulunur önce hazır sistemlere bakalım olmazsa sıfırdan kendim kurarım bu süreçte seni bir süre bekletecegim zira en iyisini bulmaya çalışıyorum belki bir iki gün bile sürer

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Bulunur rahatlıkla bulunur önce hazır sistemlere bakalım olmazsa sıfırdan kendim kurarım bu süreçte seni bir süre bekletecegim zira en iyisini bulmaya çalışıyorum belki bir iki gün bile sürer
Çok teşekkkür ederim Kürşat bey sizin güzel haberler bekliyorum 🙏🏻

Top Bottom