Yine bir sistem hayali suya düştü desene reisBence alınmaz ben çokça sistem topladım 6-7 senedir de topluyorum buna benzer de sistemler sattım ben bu PC ye monitör var diye aldanıp 8bin vermem benim fikrim bu kendim toplarım daha iyi
Upgrade için b500 serisi anakart alman gerekiyor 6600 tam performans kullanmak için PCI 4.0 da anakart işlemci ekran kartı değişecek yani8 GB RAM
Ryzen 5600
Rx 6600xt ye yükseltsek ileriye uprage bakımından
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani alınmaz diyorsun
Bence alınmaz ben çokça sistem topladım 6-7 senedir de topluyorum buna benzer de sistemler sattım ben bu PC ye monitör var diye aldanıp 8bin vermem benim fikrim bu kendim toplarım daha iyi
Anakart b550 zatenUpgrade için b500 serisi anakart alman gerekiyor 6600 tam performans kullanmak için PCI 4.0 da anakart işlemci ekran kartı değişecek yani
Hayır neden düşsün şuan için eğer bütçen düşükse güncel Anakartlar üzerinden Apu toplamak daha iyi 5600g ile birlikteYine bir sistem hayali suya düştü desene reis
tabii ki kontrol etmek gerekiyor ikinci el Sistem alırken acele edilmemelidir fiyatının hakkını verecek nokta atışı yapman gerekiyor monitör sonra da olur bir şekilde ona takılı kalma ben kontrol edip özelden sana atarımHerkese çok teşekkür ederim peki 9 K bandında monitörlü sarı siteden öneriniz var mı dır Kürşat bey @Kürşat Kütükçü
9 K bandında bir bütçem varHayır neden düşsün şuan için eğer bütçen düşükse güncel Anakartlar üzerinden Apu toplamak daha iyi 5600g ile birlikte
Ben 10 k ya rtx 2060 li Sistem kurmuştum bir arkadaşa sanada güncel kart ile toplanır bence9 K bandında bir bütçem var
Çok teşekkür ederim sizden güncel hayırlı haberler bekliyorum ileride 6600 alacağım kesin apu sistemde tek işlemciyi değiştirmeden ekran kartı boş kalacak şekilde apu sistem mümkün müdürHayır neden düşsün şuan için eğer bütçen düşükse güncel Anakartlar üzerinden Apu toplamak daha iyi 5600g ile birlikte
tabii ki kontrol etmek gerekiyor ikinci el Sistem alırken acele edilmemelidir fiyatının hakkını verecek nokta atışı yapman gerekiyor monitör sonra da olur bir şekilde ona takılı kalma ben kontrol edip özelden sana atarım
İnanın çok mutlu olurum gerçektenBen 10 k ya rtx 2060 li Sistem kurmuştum bir arkadaşa sanada güncel kart ile toplanır bence
Mümkün eğer çok ağır oynamiyorsan apuda olur bence ama önce bir kontrol edelim bakalım ne çıkacak para veriyorsun kolay kazanılmıyor almışken kaliteli bişey al istiyorum ilerde basın ağrımasın sonra anakarti işlemciyi vs değişmek zorunda kalmaÇok teşekkür ederim sizden güncel hayırlı haberler bekliyorum ileride 6600 alacağım kesin apu sistemde tek işlemciyi değiştirmeden ekran kartı boş kalacak şekilde apu sistem mümkün müdür
İnanın çok mutlu olurum gerçekten
Maksimum 10 K ya kadar çıkacağımı düşünüyorum açıkçasıMümkün eğer çok ağır oynamiyorsan apuda olur bence ama önce bir kontrol edelim bakalım ne çıkacak para veriyorsun kolay kazanılmıyor almışken kaliteli bişey al istiyorum ilerde basın ağrımasın sonra anakarti işlemciyi vs değişmek zorunda kalma
Bulunur rahatlıkla bulunur önce hazır sistemlere bakalım olmazsa sıfırdan kendim kurarım bu süreçte seni bir süre bekletecegim zira en iyisini bulmaya çalışıyorum belki bir iki gün bile sürerMaksimum 10 K ya kadar çıkacağımı düşünüyorum açıkçası
Çok teşekkkür ederim Kürşat bey sizin güzel haberler bekliyorumBulunur rahatlıkla bulunur önce hazır sistemlere bakalım olmazsa sıfırdan kendim kurarım bu süreçte seni bir süre bekletecegim zira en iyisini bulmaya çalışıyorum belki bir iki gün bile sürer