hangi model modele göre değişirHocam 1660 superde ısınma sorunu var bunda da var mı bilmiyorum? 1650 süper kullanıyorum öneririm.
hangi model modele göre değişirHocam 1660 superde ısınma sorunu var bunda da var mı bilmiyorum? 1650 süper kullanıyorum öneririm.
anladım hocam sağolun.1660S modeli nedir? O işlemci yerine 10100F, bütçe var ise 10400F veya AM4 soket zorunlu ise 3300X öneririm. R5 2600'den oyun konusunda daha performanslılardır. Fakat yaza kadar 3050 Ti - 3060 - 11.nesil intel işlemciler - Ryzen 5 5600 ve R5 5300 serisi - AMD'nin 6500 - 6600 serisi kartları çıkabileceğinde şimdiden sistem belirlemek pek mantıklı değil. Ayrıca o zamana dolar kuru ve stoklar nasıl bilemiyoruz. Bence alacağınız zaman sistem tavsiyesi konusu açın.
Hocam bence yazı beklemeyin para varsa dizin yazın pc dizebilmek imkansıza yakın olabilir gün geçtikce sıkıntı oluyorYaza doğru sistem toplamak istiyorum, ve sanırım ekran kartı fiyatları düşmez ama bir şekil düşerse 1660ti ve r5 2600, b450m s2h ,üçü ne kadar uyumlu ve mantıklı olur ,teşekkürler.
dediğiniz doğru maalesef gün geçtikçe durum kötüleşiyor fakat okuduğum için çalışamıyorum şuan.Hocam bence yazı beklemeyin para varsa dizin yazın pc dizebilmek imkansıza yakın olabilir gün geçtikce sıkıntı oluyor
1070ler iyi gibi hocam rtx içinse 2060lar bitmediyse dual da iyi sayılırpeki şuanki f/p ekran kartı
dediğiniz doğru maalesef gün geçtikçe durum kötüleşiyor fakat okuduğum için çalışamıyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki şuanki f/p ekran kartı nedir sizce?
Hocam 1660 superde ısınma sorunu var bunda da var mı bilmiyorum? 1650 süper kullanıyorum öneririm.
Arkadaşlarımızın bilgisayarındaki bir parça ısınma sorunlu çıktığında o parça dünya çapında ısınma sorunlu olarak ilan edilmiyor.Hocam arkadaşımın bilgisayarıydı Ryzen 5 3600
evet kafamda oluşan son sistem bu ,mantıklı geldi.Bence i5 10400f ile gtx 1660 süper olsa daha iyi olur