doctur 80+ Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 327 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim İbrahim Enes Taşdan 22 Ocak 2021 #1 Beyler videolar var gayat güzel oynatıyorda suan güncel olarak fps degerleri nasıl sistem özellikleri ryzen 5 3400g 8gb ram
Beyler videolar var gayat güzel oynatıyorda suan güncel olarak fps degerleri nasıl sistem özellikleri ryzen 5 3400g 8gb ram
U unwn147 80+ Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Furkan Doğan 27 Ocak 2023 #2 doctur yazmış: Beyler videolar var gayat güzel oynatıyorda suan güncel olarak fps degerleri nasıl sistem özellikleri ryzen 5 3400g 8gb ram Devamı için tıklayın... 6 ay öncesine kadar 16gb ram ile kullandım ve ani fps düşüşleri yaşıyordum neredeyse kullanan herkes yaşıyor apu almanı tavsiye etmem ben çözümü ekran kartı almakta buldum bilginiz olsun.
doctur yazmış: Beyler videolar var gayat güzel oynatıyorda suan güncel olarak fps degerleri nasıl sistem özellikleri ryzen 5 3400g 8gb ram Devamı için tıklayın... 6 ay öncesine kadar 16gb ram ile kullandım ve ani fps düşüşleri yaşıyordum neredeyse kullanan herkes yaşıyor apu almanı tavsiye etmem ben çözümü ekran kartı almakta buldum bilginiz olsun.