Neler Yeni

RYZEN 5 3400g NİN içinden çıkan fan ile RYZEN 5 5600 ü soğutabilir miyim

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
Böyle bir fan alabilirsin o zaman.
montaj videosunu bulamadım acaba bunda da x123 deki gibi anakarttan çıkan aparatlara ihtiyaç duyuyuro muyuz takmak için bende onlardan yok da

Bünyamina

80+ Platinum
montaj videosunu bulamadım acaba bunda da x123 deki gibi anakarttan çıkan aparatlara ihtiyaç duyuyuro muyuz takmak için bende onlardan yok da
Anakart kutunun içerisinde yok mu ? Evet onlara ihtiyacın var.
Kutu içeriğinden termal macun da çıkmakta.
Bu fanı alırsanız uv yapmazsınız.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
Anakart kutunun içerisinde yok mu ? Evet onlara ihtiyacın var.
Kutu içeriğinden termal macun da çıkmakta.
Bu fanı alırsanız uv yapmazsınız.
anakart kutusunun içinde yok yıllar önce bir bilgisayarcıdan almıştım büyük ihtimalle almış.

Bünyamina

80+ Platinum
anakart kutusunun içinde yok yıllar önce bir bilgisayarcıdan almıştım büyük ihtimalle almış.
Anakart hurdacılarında kesin olur o parçalar. Bilgisayarcılara da bakabilirsin. Buraları söyleme amacım ucuza alırsın.
Nette zaten var biliyorsundur.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bendeki kasa ryzen 5600 için aldığım soğutucu.
Video eksik olan bir kısım var ekran kartı oyunda iken 70 75 dereceyi görüyor . Isıyı dışarı atamadığı için işlemciyi ısıtıyor alttan yukarı sıcak hava geldiği için. bu yüzden akrilik camın üst vidalarını çıkarıp camı aralıyorum oyunda iken ekran kartı fanı %25 i geçmiyor. İşlemci daha serin çalışıyor

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
Anakart hurdacılarında kesin olur o parçalar. Bilgisayarcılara da bakabilirsin. Buraları söyleme amacım ucuza alırsın.
bilgisayarcıların müşteriyi bir şey yapma çabalarından dolayı pek uğraşmak istemiyorum onlarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendeki kasa ryzen 5600 için aldığım soğutucu.
Video eksik olan bir kısım var ekran kartı oyunda iken 70 75 dereceyi görüyor . Isıyı dışarı atamadığı için işlemciyi ısıtıyor alttan yukarı sıcak hava geldiği için. bu yüzden akrilik camın üst vidalarını çıkarıp camı aralıyorum oyunda iken ekran kartı fanı %25 i geçmiyor. İşlemci daha serin çalışıyor
reis montaj için kutu içinden aparatı çıkıyor mu?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bilgisayarcıların müşteriyi bir şey yapma çabalarından dolayı pek uğraşmak istemiyorum onlarla

reis montaj için kutu içinden aparatı çıkıyor mu?
Çıktı da kullanmadık herhalde . Anakartın kendi aparatını kullandık diye hatırlıyorum. Montaj videosunda vardı.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
Çıktı da kullanmadık herhalde . Anakartın kendi aparatını kullandık diye hatırlıyorum. Montaj videosunda vardı.
çıkanın uyumsuz olduğunu falan yazmışlar zaten of

kasamın içine baktığımda wraith stealth değil de spire kadar uzun bi bloğu olduğunu görüyorum büyük ihtimalle spire stealthdan daha iyi sonuç verriyor sanırım

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
kasamın içine baktığımda wraith stealth değil de spire kadar uzun bi bloğu olduğunu görüyorum büyük ihtimalle spire stealthdan daha iyi sonuç verriyor sanırım
Çok fark etmiyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom