Metro 2033 ReduxHP - 255 - G8
Ryzen 5 3500U - Radeon Vega 8 - 8 GB Ram Oyun tavsiyeleriniz nelerdir acaba
60 FPS alabilir miyim bunlardaMetro 2033 Redux
Metro Last Light Redux
Dishonored
Tomb Raider 2013
Rise of the Tomb Raider
Black Mesa ( Half-Life 1 Remake)
Half-Life 2
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Episode Two
Half-Life Blue Shift
Half-Life Opposing Force
Dying Light
Call of Duty Black Ops
Call of Duty Black Ops 2
Call of Duty Modern Warfare
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty World at War
GTA 4 EFLC
GTA SA
Bully
Battlefield 3
Battlefield Bad Company 2
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Borderlands
Borderlands The Pre Sequel
Borderlands 2
Tales from the Borderlands
The Walking Dead
BioShock
BioShock 2
BioShock Infinite
Call of Juarez
Call of Juarez Bound in Blood
Call of Juarez Gunslinger
Portal
Portal 2
Return to Castle Wolfenstein
Wolfenstein 2009
Hitman Blood Money
Hitman Absolution
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed Rogue
Mafia
Mafia 2
Far Cry 2
Far Cry 3
Far Cry 3 Blood Dragon
Resident Evil Revelations 2
Resident Evil 4
Resident Evil 5
Resident Evil 6
Çoğunda alırsın. Hangi ayarlarda kaç fps alacağını bilgisayar özelliklerini artarak bak. APU işlemcin olduğu için 8gb ram olması Performans düşürecektir. Ona göre video bul. 16gb'lı video bulursan %15 - %20 daha yüksek fps alır 8'e kıyasla60 FPS alabilir miyim bunlarda
Hocam hangi rami almalıyım 8GB 2400mhz Samsung var şuan yine 2400mhz 8Gb alıcam ama hangi marka uyumluluk sorunu olur mu bendeki OEM ram olduğu için aynısını satanlara da güvenemiyorumÇoğunda alırsın. Hangi ayarlarda kaç fps alacağını bilgisayar özelliklerini artarak bak. APU işlemcin olduğu için 8gb ram olması Performans düşürecektir. Ona göre video bul. 16gb'lı video bulursan %15 - %20 daha yüksek fps alır 8'e kıyasla
Bilgim yok maalesefHocam hangi rami almalıyım 8GB 2400mhz Samsung var şuan yine 2400mhz 8Gb alıcam ama hangi marka uyumluluk sorunu olur mu bendeki OEM ram olduğu için aynısını satanlara da güvenemiyorum
Bendede 8 GB 2400mHz Ram vardı bir 8 GB daha aldım sana da öneririm eğer alıcaksan Cpu-z programından Memory sekmesini at CL değerlerini de görelim. https://www.trendyol.com/kingston/k...djust_campaign=cimri_sponsorlu_urun_listeleme Bundan aldım bende uydu. Dual olarak çalıştı bir sorunla karşılaşmadım ama Ram'i takarken dikkatli olmalısın biraz hassas ya da bir bilgisayardan anlayan birine taktır.Hocam hangi rami almalıyım 8GB 2400mhz Samsung var şuan yine 2400mhz 8Gb alıcam ama hangi marka uyumluluk sorunu olur mu bendeki OEM ram olduğu için aynısını satanlara da güvenemiyorum
Bu arada seninki Samsung ise Samsung marka varsa al ama Kingston' da uyumlu olur ama en sağlıklısı aynı marka olması.Bendede 8 GB 2400mHz Ram vardı bir 8 GB daha aldım sana da öneririm eğer alıcaksan Cpu-z programından Memory sekmesini at CL değerlerini de görelim. https://www.trendyol.com/kingston/k...djust_campaign=cimri_sponsorlu_urun_listeleme Bundan aldım bende uydu. Dual olarak çalıştı bir sorunla karşılaşmadım ama Ram'i takarken dikkatli olmalısın biraz hassas ya da bir bilgisayardan anlayan birine taktır.