Uyumludur, eğer bütçeniz varsa B450M S2H öneririm.
Aradaki fark nedir 2 modelin arasındakiUyumlu ama bütçeniz varsa b450 s2h v2 alın.
Overclock, m2 yuvası, chipsetAradaki fark nedir 2 modelin arasındaki
benim sistemim var aslında 570 li ve powerinde sıkıntı var 2900 tl ye aldım 2.el üst fiyata satabiliyorum i3 10100f li alabiliyorum bende vaz geçtim satmayıp işlemci ve ekran kartını yükseltcemEvet uyumlu ama b450 almak çok daha iyi. 1060 ile darboğaz yapmaz eğer sistem toplayacaksanız bütçenizi belirtin daha iyisi toplanabilir.
anakart ım varUyumlu ama A320 anakarta şu an sahip misin yoksa alacak mısın ? Alacaksan önermem.
Onun dışında 1060 3 GB önermiyorum VRam'i çok az.
Baya sallamışınız neyse zaten arada pek bir fark olmadığını öğrendimOverclock, m2 yuvası, chipset
Ne alaka ?Baya sallamışınız
Neredeyse hiçbir farkı olmayan anakartlara doğru düzgün açıklama yapmadan saydırmışınNe alaka ?
Amd bir işlemci alıyorsun istediğin gibi overclock yapabiliyorsun gidip a320 almak daha mı mantıklı ? Fiyat performans olarak b450 çok daha iyi. Şuan b450 500 TL a320 ise 400 TL. a320 anakart mantıklı değil arada sadece 100 TL var neden kendimi kısıtlıyayım ?Baya sallamışınız neyse zaten arada pek bir fark olmadığını öğrendim