Macun yenilediniz mi? Kasa hava alıyormu?arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3500x oyunlara girince 94 derecenin altına düşmüyo ne yapmalıyım (boşta kaç derece bilmiorm)
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum 65 in üstüne çıktığını görmedim hiç (%100 yükte)arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3500x oyunlara girince 94 derecenin altına düşmüyo ne yapmalıyım (boşta kaç derece bilmiorm)
kasam yeterince büyük 6 fanlı ve camınıda açtım hava alıyo ve pc yi hazır sistem olarak almıştım 7 ay önce o yüzden macunu yeni deilMacun yenilediniz mi? Kasa hava alıyormu?
stok fan mı ayrı fan mıBende aynı işlemciyi kullanıyorum 65 in üstüne çıktığını görmedim hiç (%100 yükte)
Stok fan. OC yaptınız mı?kasam yeterince büyük 6 fanlı ve camınıda açtım hava alıyo ve pc yi hazır sistem olarak almıştım 7 ay önce o yüzden macunu yeni deil
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok fan mı ayrı fan mı
hayır oc sizStok fan. OC yaptınız mı?
herhangi bir ayar yaptınız mı ben şuan boşta 65 görüyorumBende aynı işlemciyi kullanıyorum 65 in üstüne çıktığını görmedim hiç (%100 yükte)
Hayır yapmadım.herhangi bir ayar yaptınız mı ben şuan boşta 65 görüyorum
boşta65 derece fazla bir değer. yükte nasıl?herhangi bir ayar yaptınız mı ben şuan boşta 65 görüyorum
termal macunu düzgün bir macunla değiştirip, soğutucuyu düzgünce taktığından emin ol. tekrar dene. yine yüksek sıcaklık çıkarsa başka çözümlere yönelirsin.herhangi bir ayar yaptınız mı ben şuan boşta 65 görüyorum