Yani mumkun degil bekle ciksin sonra kurbende Ryzen 5 3500X var ve windows 11 kurayım dedim ve kaldırmadığını gördüm bu nasıl olabilir anlamıyorum ve şunu anlamadım ryzen 5 3500u kaldırıyor hiç anlamadım
sorunun işlemciden kaynaklı olduğuna nereden karar verdin?bende Ryzen 5 3500X var ve windows 11 kurayım dedim ve kaldırmadığını gördüm bu nasıl olabilir anlamıyorum ve şunu anlamadım ryzen 5 3500u kaldırıyor hiç anlamadım
hocam şimdi gördüm kaldırıyormuş ama şimdide TPM 2.0 etkinleştir diyor o nedir tam olarakİşlemcinin kaldırmadığına emin misin? Zaten yakın bir süre sonra Windows 11 resmi olarak çıkıcak. O zamanı bekle
hocam şimdi gördüm kaldırıyormuş ama şimdide TPM 2.0 etkinleştir diyor o nedir tam olarak
Sağol hocamWindows 11 resmi Beta sürümlerine hazır hale gelme
Sisteminizi hazır hale getirmeniz için yapacağınız iki şey var: 1- TPM 2.0 aktifleştirme 2- Secure Boot açma Ben MSI bir anakart kullanıyorum, göstereceğim her BIOS işlemi de oradan olacak. Eğer EZ Mode'daysanız F7 ile Advanced moda geçin. Sırasıyla Settings -> Advanced -> Windows OS...forum.donanimarsivi.com