SadeceSeyf
80+ Gold
Ben ilk aldığım da garantiyi aramıştım. 98 e kadar sıkıntı yok demişlerdi. asfasdasd Onu geçerse gönder değiştirelim demişlerdi de düzeldi sonradan
Kanka anakart msi olsaydı yardımcı olurdum ama asusun bios ekranı nasıl bilemiyorum şimdi google den araştırabilirsinAsus tuf b450m pro gaming.
hayır. nasıl yapmalıyım?VSR ile 2K denediniz mi?
Direkt biosa default çektim tekrar denicem ama ramleri düzeltmeyi unuttum onu bi halledeyim .dSoğutucu alana kadar biosdan core performance boost kapatabilirsiniz.
Default core performance boost açık.hayır. nasıl yapmalıyım?
Direkt biosa default çektim tekrar denicem ama ramleri düzeltmeyi unuttum onu bi halledeyim .d
Radeon denetim masasında Virtual Super Resolution diye bir ayar var. ayarlar kısmının ekran tarafında. onu açın.hayır. nasıl yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt biosa default çektim tekrar denicem ama ramleri düzeltmeyi unuttum onu bi halledeyim .d
Merhaba. Sistemim Ryzen 5 3600- Asus dual rx 6600 xt. Ekran kartını yeni aldım denemek için Biraz önce Battlefield 5 açtım oyun ayarları Ultra. Rtx medium 70-80 fps arası alıyordum ancak arada donmalar olunca Msi afterburnerdan baktım ve İşlemci 90 dereceydi hatta 95i gördü ve sıkıntı olmasın diye oyunu kapattım. İşlemci yeni değil 1 sene önce sıfır almıştım Rx560 4gb ile kullanıyordum ve şimdiye kadar en çok 65 derece görmüştü. Stock fan ile kullanıyorum. Sizce sorun stock fan olmasından dolayı mı yoksa macun ile alakalı olabilir mi? Ve Fiyat/performans bir soğutucu öneriniz var mı tercihen kule tipi ama farklı önerilere de açığım?
UV yapın.Donmaların işlemci ısındığı için olduğunu düşündüm açıkcası ancak ısınınca darboğaz gördüm yakında 2k monitöre geçeceğim orada darboğaz vereceğini sanmıyorum. İşlemci 1 senelik şimdiye kadar hiç macun değişimi vs yapmadım. Fan Wraith stealth doğrudur. Snowman t6 ultra önerisi için teşekkürler. İşlemciyi Temel hıza nasıl alacağım? Herkese tek seferde cevap verdim kusura bakmayın .d
Ek olarak 2k monitöre geçince işlemciyi değiştirmem acil bir ihtiyaç olur mu yoksa direkt işlemci değişimine mi gitmeliyim? Eğer idare eder ise işlemciyi biraz erteleyebilirim çünkü 2k deneyimini yaşamak istiyorum açıkcası.
Deneyeceğim teşekkürler.
değerler normalMerhaba. Sistemim Ryzen 5 3600- Asus dual rx 6600 xt. Ekran kartını yeni aldım denemek için Biraz önce Battlefield 5 açtım oyun ayarları Ultra. Rtx medium 70-80 fps arası alıyordum ancak arada donmalar olunca Msi afterburnerdan baktım ve İşlemci 90 dereceydi hatta 95i gördü ve sıkıntı olmasın diye oyunu kapattım. İşlemci yeni değil 1 sene önce sıfır almıştım Rx560 4gb ile kullanıyordum ve şimdiye kadar en çok 65 derece görmüştü. Stock fan ile kullanıyorum. Sizce sorun stock fan olmasından dolayı mı yoksa macun ile alakalı olabilir mi? Ve Fiyat/performans bir soğutucu öneriniz var mı tercihen kule tipi ama farklı önerilere de açığım?
Stok soğutucu ile small ffts testinde sistem sıcaktan kapanıyor, sorun bende mi ?bence sorun darboğaz kaynaklı stok soğutucuyla bile max 85 oluyor ( denedim 3500x ile ) tabi kalitresiz veya uzun süre macunu yenilemesdiysen macun kaynaklıda olabilir
yani işlemci stress testlerinde yanıyor kapanması ise işlemcinin güvenliği için ya işlemcinin gücünü sınırlayacaksın termal macun yenileyeceksin veya yeni soğutucu alacaksınStok soğutucu ile small ffts testinde sistem sıcaktan kapanıyor, sorun bende mi ?