Hayır değil fan oturmamış olabilir ayrıca ne zamandan beri termal macunu değişmedi ve hangi termal macun değiştirdiysenizHerkese selam. İşlemcim boşta iken 55-60 derece arasında geziniyor. İşlemci modelim Ryzen 5 3600. BU normal birşeymi?
kasnın hava akışı nasıl işlemci fanı tam yerine oturmuş muHerkese selam. İşlemcim boşta iken 55-60 derece arasında geziniyor. İşlemci modelim Ryzen 5 3600. BU normal birşeymi?
Fanının tam oturup oturmadığı hakkında bilgim yok çünkü sistemi ortalama 1 ay önce kurulu bir şekilde sipariş etmiştimHayır değil fan oturmamış olabilir ayrıca ne zamandan beri termal macunu değişmedi ve hangi termal macun değiştirdiyseniz
Hava akışı iyi ekran kartım boşta iken 35 dereceye çıkıyorkasnın hava akışı nasıl işlemci fanı tam yerine oturmuş mu
Hocam işlemci fanı rpm i düşük olabilirFanının tam oturup oturmadığı hakkında bilgim yok çünkü sistemi ortalama 1 ay önce kurulu bir şekilde sipariş etmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hava akışı iyi ekran kartım boşta iken 35 dereceye çıkıyor
Uv derken?Bende de R5 3600 var kasa fanları orta devirin bi tık altında çalışıyor. 40-45 derece aralığında geziyor. Uv yapmayı düşün istersen.
Voltajı azaltmaktan bahsediyorUv derken?
aynen aynen bios dan ayarladım artık 45 43 derece civarında boşta ikenVoltajı azaltmaktan bahsediyor
Hangi değerleri verdin?aynen aynen bios dan ayarladım artık 45 43 derece civarında boşta iken
core performance boost'u kapattımHangi değerleri verdin?