95 derece normal bir sıcaklık değil kesinlikleMerhaba 1 ay oldu olmadı yeni sistem aldım amd ryzen 5 3600 var işlemci sıcaklığım oyundayken 95 civarı oluyor
ekran kartım gtx 1660 super yardımcı olursanız sevinirim bu normal bi sıcaklık mı
napılması lazım kral95 derece normal bir sıcaklık değil kesinlikle
ryzen 5 3600 fazla ısınıyor ama o kadarı da normal değilMerhaba 1 ay oldu olmadı yeni sistem aldım amd ryzen 5 3600 var işlemci sıcaklığım oyundayken 95 civarı oluyor
ekran kartım gtx 1660 super yardımcı olursanız sevinirim bu normal bi sıcaklık mı
kasanın modelini söyler misiniz ve stok soğutuculu mu işlemci?Merhaba 1 ay oldu olmadı yeni sistem aldım amd ryzen 5 3600 var işlemci sıcaklığım oyundayken 95 civarı oluyor
Uzun süredir kullanıyorsan belki termal macun değişimi gerekli olabilir .napılması lazım kral
uv nedir hocamUV yapın.
3600 fabrika çıkışlı fazla voltaj çeken bir işlemci. İşlemciye giden voltajı azaltmalısın.uv nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben nzxt cam diye bi programdan baktım
nasıl azaltılır3600 fabrika çıkışlı fazla voltaj çeken bir işlemci. İşlemciye giden voltajı azaltmalısın.