Yardım RYZEN 5 3600 GTX 1070 KAÇ WATT PSU LAZIM ?

Reaksiyon skoru
3
:monkahmm:Merhaba bir sistem planlıyorum fakat kaç watt psu kullanmam lazım bilmiyorum yardım edermisiniz ? :shy:
Özellikler:
16 gb ram
msi b450 gaming plus anakart
ryzen 5 3600 işlemci
gtx 1070 ekran kartı

Son düzenleme:
ekran kartı sırf trafo bı 600 watt yeter gıbı

500w yeter aslında ama 650w alınır.

600-650 alırsan işlemciyi yükseltince değiştirmene de gerek kalmaz

500w yeter aslında ama 650w alınır.
hocam sizi forumda görüyorum ara sıra anlıyorsunuz galiba işlerden psu modelini değiştirmeden imzamdaki sisteme hangi NVIDIA ekran kartı yükseltmesini önerirsiniz ikinci el sıfır bütçe farketmeksizin

hocam sizi forumda görüyorum ara sıra anlıyorsunuz galiba işlerden psu modelini değiştirmeden imzamdaki sisteme hangi NVIDIA ekran kartı yükseltmesini önerirsiniz ikinci el sıfır bütçe farketmeksizin
2.el 2060s amd olur dersen 6600 ama bütçe varsa o psudan kurtulrdum önce

frisby ☠️☠️

:monkahmm:Merhaba bir sistem planlıyorum fakat kaç watt psu kullanmam lazım bilmiyorum yardım edermisiniz ? :shy:
Özellikler:
16 gb ram
msi b450 gaming plus anakart
ryzen 5 3600 işlemci
gtx 1070 ekran kartı
en az 500w

2.el 2060s amd olur dersen 6600 ama bütçe varsa o psudan kurtulrdum önce
hocam herkes gömüyor fakat 5 yıldır aktif min günde 8 saat açık kalıyor kardeşim olsun ben olsun kullanıyorum kaç kere elektrik kesildi hiçbir problem yaşamadım

hocam herkes gömüyor fakat 5 yıldır aktif min günde 8 saat açık kalıyor kardeşim olsun ben olsun kullanıyorum kaç kere elektrik kesildi hiçbir problem yaşamadım
şimdiye kadar olmaması ilerde bişey olmayacak anlamına gelmez sistemini seviyosan değiştir

Nvidia sayfasında 500 watt öneriyor.

Screenshot_1.jpg

550W ideal olur 8 pin bulabilmek adına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,681
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001