Sıkıntı bence anakartta kaç voltaj veriyor bir baksana.Arkadaşlar İşlemci Boştayken Bile 50 Derece 50 Den Birden 60 A cııkıyor Düşüyor Sonra 60Dan 70 E de cıkıor birden yıne dusuor oyunlarda 85 87 Derece VS
Bunu soğuta bilicek sıvı soğutma arıyorum
yok anakarta voltajla hıcbırseyle alakası yok voltajlarıda düşürdüm ama kımde varsa hep bu ısı değerlerını alıor stock fan yetmıorSıkıntı bence anakartta kaç voltaj veriyor bir baksana.
500 TLSıcaklıklar normal, o değerleri ben de görüyorum. Büçte nedir soğutucu için?
Oyunda 85 normal değil be hocamSıcaklıklar normal, o değerleri ben de görüyorum. Büçte nedir soğutucu için?
O fiyata hava soğutma almak daha mantıklı 120mm bir sıvı soğutmadan daha iyi soğuturyok anakarta voltajla hıcbırseyle alakası yok voltajlarıda düşürdüm ama kımde varsa hep bu ısı değerlerını alıor stock fan yetmıor
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 TL
Hava soğutucu daha iyi olur, kendi önereceğim bir model yok ama arkadaşlar zaten önerirler. Aklıma gelmedi şu an o modeller.500 TL
Gayet normal, ben görüyorum yani.Oyunda 85 normal değil be hocam
Kasanın hava akışı kötü olabilir. Ben stok soğutucu ile boşta ortalama 40 yükte 65 derece görüyorum.yok anakarta voltajla hıcbırseyle alakası yok voltajlarıda düşürdüm ama kımde varsa hep bu ısı değerlerını alıor stock fan yetmıor
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 TL
Dark Guardian Kasa Var Stock Fanın Macunuylamı Goruorsun Yoksa Termal Macunmu Sürdün EkstraKasanın hava akışı kötü olabilir. Ben stok soğutucu ile boşta ortalama 40 yükte 65 derece görüyorum.