bütçeyi arttırabilirsen arctic 34 duo al ama arttıramazsan t6 ultra da işini görürİşlemcimi stok soğutucu ile kullanıyorum. 1.175v 4.2 ghz çalışıyor stabil. Boşta 42-50 derece arası, oyunlarda max 60 derece görüyorum.
Testlerde de yanlış hatırlamıyorsam 78-82 görüyordum max.
Kasam td500 hava akışı iyi. Sıcaklık olabildiğince düşük olsun istiyorum.
T6 ultra alsam yeterli mi yoksa 300 lira daha fazla verim artic 34 duo ya da msi frozen L mi almalıyım. Benim için önemli olan çok iyi soğutması.
Takması zor mu?forumun milli işlemci soğutucu t6 ultra. kullanmadım ama her konuya onu yazıyorlar. takabilen herkes çok memnun.
gördüğüm kadarıyla eğer 240 mm sıvı soğutucu alabiliyorsanız zaten 240 mm sıvı öneriyorlar. ama 120mm sıvı yerine de t6 ultra diyorlar.Benim için performans önemli herkes t6 ultra öneriyor. Olmadı sıvı soğutmaya da yönelebilirim.
O zaman acele etmeyim. İndirim kovalayıp 240mm soğutucu bakayım.gördüğüm kadarıyla eğer 240 mm sıvı soğutucu alabiliyorsanız zaten 240 mm sıvı öneriyorlar. ama 120mm sıvı yerine de t6 ultra diyorlar.
şöyleki ben stock soğutucu kullanıyorum. ama forumda "120 mm sıvı soğutucu alacağına kule tipi al, onu da t6 ultra al" yazılarını çok gördüm.O zaman acele etmeyim. İndirim kovalayıp 240mm soğutucu bakayım.
onu da forumdan ve genel internetten gördüm. t6 ultra almayı düşündüğüm için bakmıştım ama çok da zor değil gibi. videoları bolca var bakabilirsin.Takması zor mu?
Yani 240mm almak istiyorum elbet ama en uygun olanı 750TL.şöyleki ben stock soğutucu kullanıyorum. ama forumda "120 mm sıvı soğutucu alacağına kule tipi al, onu da t6 ultra al" yazılarını çok gördüm.
@Abdullah Hacıgül bir videoda corsairin kule tipi soğutucusunu incelemişti. modelini bulabilirsem atacağım. sanki o fiyat bandındaydı.şöyleki ben stock soğutucu kullanıyorum. ama forumda "120 mm sıvı soğutucu alacağına kule tipi al, onu da t6 ultra al" yazılarını çok gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da forumdan ve genel internetten gördüm. t6 ultra almayı düşündüğüm için bakmıştım ama çok da zor değil gibi. videoları bolca var bakabilirsin.
1000 liraymış ve bazıları fiyatına değmeyeceğini söylemiş. kusura bakmayın.@Abdullah Hacıgül bir videoda corsairin kule tipi soğutucusunu incelemişti. modelini bulabilirsem atacağım. sanki o fiyat bandındaydı.
a500 ama gereksiz pahalı@Abdullah Hacıgül bir videoda corsairin kule tipi soğutucusunu incelemişti. modelini bulabilirsem atacağım. sanki o fiyat bandındaydı.
Ramı unuttuk.. hatırlattığın iyi oldu. Teşekkür ederim. Şuan erteleyim bari.raminiz 8 ise kesinlikle önce ram alın
Şuan gidişat T6 ultra + 8gb tam+ artic mx4 macun gözüküyor. Burası ds 500 yapıyor. Sıvı soğutucuyu alamıcaz gibi@Abdullah Hacıgül bir videoda corsairin kule tipi soğutucusunu incelemişti. modelini bulabilirsem atacağım. sanki o fiyat bandındaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 liraymış ve bazıları fiyatına değmeyeceğini söylemiş. kusura bakmayın.
ram önceliğin olsun. dual channel ryzenleri bayağı etkiliyor diyorlar(ben hiç tek kanal kullanmadım). artık alırsan da sıcaklıktaki değişimleri yazarsın buraya.Şuan gidişat T6 ultra + 8gb tam+ artic mx4 macun gözüküyor. Burası ds 500 yapıyor. Sıvı soğutucuyu alamıcaz gibi![]()
Şuan tek ram kullanıyorum sıcaklıklar belirttiğim gibi. Ram fiyatı da uçmuş 400 lira olmuş.ram önceliğin olsun. dual channel ryzenleri bayağı etkiliyor diyorlar(ben hiç tek kanal kullanmadım). artık alırsan da sıcaklıktaki değişimleri yazarsın buraya.