kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Burayi da boyle yaptim simdi kaydedip cikicam degil mi
Evet, F10 basıp kaydederek çıkacaksınız.
Burayi da boyle yaptim simdi kaydedip cikicam degil mi
Tamam masaustu geliyor hocam simdi ne yapacagim prime95 small ffts miEvet, F10 basıp kaydederek çıkacaksınız.
Tamam masaustu geliyor hocam simdi ne yapacagim prime95 small ffts mi
Direkt mavi ekran yesim hocamTamam masaustu geliyor hocam simdi ne yapacagim prime95 small ffts mi
Mavi ekran yedim uzgun yuz var yazi gelmedi ne yapmaliyimEvet, testi yaparken Core Temp'in resmini atın.
Bu arada Smallest FFTs değil Small FFTs olanı seçeceksiniz.
4.0 da 1.1 veriyordum galiba sistem garantiden yarın gelecek 1.1 lerde 80 leri görüyordu maksimum acaba 4.1 de veya 4.2 de 1.1 versem olur mufanı 1 tık yüksek baglama ımkanı yokmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcinin silikon kalitesine göre değişi 2020 üretimli 3600ler düşük voltajlar işe yüksek frekanslarda serin şekilde çalışabiliyor 4000 mhz demi çalıştırmak istiyorsunuz 1,1 volt deneyin 1,15 deneyin 1,2 deneyin 1,25 deneyin bu sizin işlemciye göre değişen bir deger maleseef
Bekliyorum ama gitmedi daha gitmezse ne yapacagimBekleyince o ekran gidiyor diye biliyorum.
BIOS'dan voltajı 0.100V yapın.
Bekliyorum ama gitmedi daha gitmezse ne yapacagim
5 dk bekleyeyim gitmezse kapatip acayim olur mu ?PC'yi kapatıp açarsınız.
5 dk bekleyeyim gitmezse kapatip acayim olur mu ?
Hocam geri girdim biosa acilmadi kapattim simdi ne yapayimOlur.
Hocam geri girdim biosa acilmadi kapattim simdi ne yapayim
ya onda bir yanlıs var ya kasa hiç hava almıyor yada ortam sıcaklıı cok yuksek 1.1 de 80 derece çok zor olması4.0 da 1.1 veriyordum galiba sistem garantiden yarın gelecek 1.1 lerde 80 leri görüyordu maksimum acaba 4.1 de veya 4.2 de 1.1 versem olur mu