Sizin fazlaymış hocam.bende boşta 60 derecede dolanıyor sizde nasıl 40 işte anlamıyorum
6% 60 derecedemi demekArkadaşlar boşta %70-60 arasında dolaşıyor işlemcinin sıcaklığı
işlemci hızı bayağı yüksek düşürürsem sıcaklık düşer mi g3 sistem kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
bende boşta 60 derecede dolanıyor sizde nasıl 40 işte anlamıyorum
bende boşta 60 derecede dolanıyor sizde nasıl 40 işte anlamıyorum
Bende de boşta 60 70 filan oluyor [Ryzen 5 3600 kullanıyorum] 1 seneden fazla böyle kullandım
İnşallah ben de soğutucu alacağım sana da önerim budur iyi soğutma iyi olur.
Öncelikle Se234rgb modeli zamlandı 560tl ye alınmaz ve 120mm sıvı soğutma alacağım bazı özelliklerinden dolayı
Soğutucu olarak da 120mm sıvı soğutma veya iyi bir hava soğutma öneririm.
Turkcellilere özel incehesap kampanyası var oradan faydalanıp indirimlerde Skadi120 alabilirsin.
incehesap turkcell kampanyası nedir?Bende de boşta 60 70 filan oluyor [Ryzen 5 3600 kullanıyorum] 1 seneden fazla böyle kullandım
İnşallah ben de soğutucu alacağım sana da önerim budur iyi soğutma iyi olur.
Öncelikle Se234rgb modeli zamlandı 560tl ye alınmaz ve 120mm sıvı soğutma alacağım bazı özelliklerinden dolayı
Soğutucu olarak da 120mm sıvı soğutma veya iyi bir hava soğutma öneririm.
Turkcellilere özel incehesap kampanyası var oradan faydalanıp indirimlerde Skadi120 alabilirsin.
Paycell kampanyasıincehesap turkcell kampanyası nedir?
o işlemcinin voltaj sorunu var undervolt yapın veya bilen birine yaptırın. undervolt tan sonra sıcaklık değerleri eğer normalse soğutucu almanıza gerek yokArkadaşlar boşta %70-60 arasında dolaşıyor işlemcinin sıcaklığı
işlemci hızı bayağı yüksek düşürürsem sıcaklık düşer mi g3 sistem kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle