Ryzen 5 3600 işlemciye NVIDIA vs AMD ekran kartları

Kara

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaslar merhaba, toplayacağım bilgisayarim için sadece ekran kartı kaldı, ekran kartıni alınca yaşadığım yerdeki bilgisayarci ile toplicaz, fakat bilgisayarcı bana diyor ki gddr5 dahi olsa mutlaka amd 8 gb 256 bit ekran kartı al, bunu demesinin sebebi ise işlemci amd 3600 olması, çok ortada bıraktı beni çünkü gtx 1660 süper ıntertte daha iyi puanlama ve özelliklere sahip görünüyor, yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaslar merhaba, toplayacağım bilgisayarim için sadece ekran kartı kaldı, ekran kartıni alınca yaşadığım yerdeki bilgisayarci ile toplicaz, fakat bilgisayarcı bana diyor ki gddr5 dahi olsa mutlaka amd 8 gb 256 bit ekran kartı al, bunu demesinin sebebi ise işlemci amd 3600 olması, çok ortada bıraktı beni çünkü gtx 1660 süper ıntertte daha iyi puanlama ve özelliklere sahip görünüyor, yardımcı olursanız sevinirim
gtx 1660 super paran yetiyorsa onu al dinleme bilgisayarcıyı RX5700XT RX5700 ile arasında kaldıysan amd de tercih edebilirsin

1660 Super ile karşılaştırdığın yada sana önerdiği AMD Tarafındaki ekran kartı hangisi?

5500xt 8gb için diyordur büyük olasıkla o 1660s karşısına o bilgisarcıya toplatma bence böyle diyorsa kendin yap montajı

Hangi AMD ekran kartıyla Nvidia ekran kartının arasında kaldınız?
Gddr5 lerde ucuz yolu zaten gördüğüm kadarıyla 570 var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gtx 1660 super paran yetiyorsa onu al dinleme bilgisayarcıyı RX5700XT RX5700 ile arasında kaldıysan amd de tercih edebilirsin
Ucuz yollu gddr5 570 ler var ama?

Toplatmasın, kendisi toplasın.

Bilgisayarcı kazıklar.
Ben kendim topladım sistemi o sadece birlestiricek

Gddr5 lerde ucuz yolu zaten gördüğüm kadarıyla 570 var

Ucuz yollu gddr5 570 ler var ama?

Ben kendim topladım sistemi o sadece birlestiricek
RX570 8 gb ile GTX 1660 super arasında dağ kadar fark var gtx 1660 super çok daha iyi kazıklamaya çalışıyor her şey VRAM değil

nvidia bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri