Kardeşim Selamlar bende alacağım işlemcim geldi benimde 5 3600 1 hafta once elıme max 750 yı bi tık aşacaksın Corsair A500 alacagım sanada tavsiye ederim 950 tl 200 tl daha çık pişman etmez. Sevgiler SaygılarOlabildiğince sessiz ve performanslı olmasını istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir Max 750₺
Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum msi 100m kasa aldığımda fan çoklayıcı almam gerekiyor muen fazla 160mm ama bu kadar bütçeye sıvı soğutucu öneririm
Seni etiketleyecektim :d ama çevrimdışıydın."sessiz"
olur öyle şeylerSeni etiketleyecektim :d ama çevrimdışıydın.
Hava soğutma düşünüyorum şimdilikKardeşim Selamlar bende alacağım işlemcim geldi benimde 5 3600 1 hafta once elıme max 750 yı bi tık aşacaksın Corsair A500 alacagım sanada tavsiye ederim 950 TL 200 TL daha çık pişman etmez. Sevgiler Saygılar
anakarta baktığımda 2 cpu için 2 kasa fanı için gördüm bu attığınız kasada 3 fan vardı almanız gerekebilirTeşekkürler bir şey daha sormak istiyorum msi 100m kasa aldığımda fan çoklayıcı almam gerekiyor mu
Çok teşekkür ederimanakarta baktığımda 2 cpu için 2 kasa fanı için gördüm bu attığınız kasada 3 fan vardı almanız gerekebilir