Eğer sıfır kastediyorsan hiç yok ama eğer ikinci elden bahsediyorsan orasını bilemem9 bine 1650 süper sistem bulabilirsin belki baktın mı hiç
2. El.Eğer sıfır kastediyorsan hiç yok ama eğer ikinci elden bahsediyorsan orasını bilemem
yani 9 k ya iyi aslında. klavyesi mouse ve kulaklığı da vardır büyük ihtimalle yanında. dikkatli incele temiz ise düşünebilirsin bence daha iyi pazarlığa da fena olmazayrı ayrı topladım, ekran kartı hariç 10350 küsür TL sıfır hali ile. ekran kartı piyasada sıfır yok. sahibinden de 1550 satan var. 11850 yapıyor 12 k sıfır gibi düşünürsen sanırım alına bilir.
r9 380 araştırdım, gtx 1050 ile kafa kafaya bir kart. sadece r9 serisinin arıza verme şikayeti çok fazla söyleniyor.ayrı ayrı topladım, ekran kartı hariç 10350 küsür TL sıfır hali ile. ekran kartı piyasada sıfır yok. sahibinden de 1550 satan var. 11850 yapıyor 12 k sıfır gibi düşünürsen sanırım alına bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani 9 k ya iyi aslında. klavyesi mouse ve kulaklığı da vardır büyük ihtimalle yanında. dikkatli incele temiz ise düşünebilirsin bence daha iyi pazarlığa da fena olmaz
mümkün değil şuan ha ryzen 1600 kullanır 8 gb ram koyar a320 koyar 1650 düper koyar orasını bilemem.9 bine 1650 süper sistem bulabilirsin belki baktın mı hiç
Kardeşim kaçırma hemen bunu al.Arkadaşlar bu sistem 9 bin TL satılıyor sizce fiyat uygunmu ?
alınmaz.Arkadaşlar bu sistem 9 bin TL satılıyor sizce fiyat uygunmu ?
kardeşim bilmiyosun önerme milleteayrı ayrı topladım, ekran kartı hariç 10350 küsür TL sıfır hali ile. ekran kartı piyasada sıfır yok. sahibinden de 1550 satan var. 11850 yapıyor 12 k sıfır gibi düşünürsen sanırım alına bilir.
yani 9 k ya iyi aslında. klavyesi mouse ve kulaklığı da vardır büyük ihtimalle yanında. dikkatli incele temiz ise düşünebilirsin bence daha iyi pazarlığa da fena olmaz
r9 380 araştırdım, gtx 1050 ile kafa kafaya bir kart. sadece r9 serisinin arıza verme şikayeti çok fazla söyleniyor.
velhasıl ben olsam 8500 verir, inş ekran kartı fiyatları düşünce daha iyi bir kart alıp yükseltme yapardım
mümkün değil şuan ha ryzen 1600 kullanır 8 gb ram koyar a320 koyar 1650 düper koyar orasını bilemem.
ekstra bu sistemde 144 hz pivot özellikli monitör de var..
oylama aç millet oylasın dostum. bence alınabilir güncel durumda.
bildiğini anlat öğrenelim dostum neyi bilmiyorum ?alınmaz.
kardeşim bilmiyosun önerme millete
sen o pc yi al tamamı forza oynamak iste sona oynayama oldumu güzel kardeşim düşükte bile 30 fpslerde sürün sen al oynarsın senArkadaşlar sadece ekran kartına bakarak konuşuyor sanırım,
bildiğini anlat öğrenelim dostum neyi bilmiyorum ?
kardeşim bilmiyosun önerme milleteayrı ayrı topladım, ekran kartı hariç 10350 küsür TL sıfır hali ile. ekran kartı piyasada sıfır yok. sahibinden de 1550 satan var. 11850 yapıyor 12 k sıfır gibi düşünürsen sanırım alına bilir.
r9 380 araştırdım, gtx 1050 ile kafa kafaya bir kart. sadece r9 serisinin arıza verme şikayeti çok fazla söyleniyor.
velhasıl ben olsam 8500 verir, inş ekran kartı fiyatları düşünce daha iyi bir kart alıp yükseltme yapardım
mümkün değil şuan ha ryzen 1600 kullanır 8 gb ram koyar a320 koyar 1650 düper koyar orasını bilemem.
ekstra bu sistemde 144 hz pivot özellikli monitör de var..
oylama aç millet oylasın dostum. bence alınabilir güncel durumda.
ama cs go valaorant gibi oyunları iyi bir fps ile oynar diye düşünüyoru ama ağır oyunlarda ekran kartına yük binen oyunlarda cortu çeker kardeşşşArkadaşlar sadece ekran kartına bakarak konuşuyor sanırım,
bildiğini anlat öğrenelim dostum neyi bilmiyorum ?
sen al kardeşim oyna senAlınır dostum monitör var bi kere
adam ben forza oynayacağım yazmamış birader. herkes forza oynamak için de almıyor ayrıca forza için 9 bine monitör dahil 60 fps üstü rahat oynayacağın sistem bul sana alayımsen o pc yi al tamamı forza oynamak iste sona oynayama oldumu güzel kardeşim düşükte bile 30 fpslerde sürün sen al oynarsın sen
60hz monitörüm olsun daha iyi bir sistem alabilir o fiyata onun yerinde olsam ilk araştırırım yada diğer arkadaşın attığı 2.el sistemi alabilir bence daha manAlınır dostum monitör var bi kere
eee sen cs go ya göremi al dedin o zaman kardeş sen anlamak istemiyosun galiba o sistemde cs go hariç düzgün fps alamaz ekran kartına yük binen oyunlarda lütfen bilmiyosun daha fazla konuşma insanları yanlış yönlendimeadam ben forza oynayacağım yazmamış birader. herkes forza oynamak için de almıyor ayrıca forza için 9 bine monitör dahil 60 fps üstü rahat oynayacağın sistem bul sana alayım