Neler Yeni

Ryzen 5 3600 + R9 380 sistem 9k alınır mı??

Yacanemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed samed Yacan
tamam kardeşim sen biliyorsun
60hz monitörüm olsun daha iyi bir sistem alabilir o fiyata onun yerinde olsam ilk araştırırım yada diğer arkadaşın attığı 2.el sistemi alabilir bence daha man

eee sen cs go ya göremi al dedin o zaman kardeş sen anlamak istemiyosun galiba o sistemde cs go hariç düzgün fps alamaz ekran kartına yük binen oyunlarda lütfen bilmiyosun daha fazla konuşma insanları yanlış yönlendime

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
adam ben forza oynayacağım yazmamış birader. herkes forza oynamak için de almıyor :D ayrıca forza için 9 bine monitör dahil 60 fps üstü rahat oynayacağın sistem bul sana alayım :)
ihtiyacım yok kardeşim sen çok iyi anlıyosun kendinde öyle kullanıyosundur tamam mı sen bende zaten iyi bir sistem var sen bu sisteme git al bayıl o parayı yazık ya vallahi insanları yanlış yönlendiriyosun

Yacanemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed samed Yacan
ihtiyacım yok kardeşim sen çok iyi anlıyosun kendinde öyle kullanıyosundur tamam mı sen bende zaten iyi bir sistem var sen bu sisteme git al bayıl o parayı yazık ya vallahi insanları yanlış yönlendiriyosun
tamam biraderim :) burası bir forum fikir ayrılığı veya bilgi aydınlığı münakaşa ile olmaz :) ben fikrimi söyledim. her cümlemde bence var. :)

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479