Neler Yeni

Ryzen 5 3600,RTX2060 Super,Monitör , Mouse ve kulaklık dahil sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail göçer
*Dostlar pahalı demeden önce bu fiyatın içinde neler dahil ona bakıpda söylerseniz mutlu olurum*

Dostlar bir sistem topladım kulaklık,monitör ve mouse dahil 10200TL di ve 10200TL tuttu burası.

Özellikleri şöyle:

-Gigabyte RTX2060 Super Windforce (AMD Önermeyin)
-AMD Ryzen 5 3600.
-B450M S2H.
-XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D41 RGB Kırmızı 3200MHz CL16.
-CM MB511 ARGB 650W 80+.
-GİGABYTE 480GB.

-ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms (İnternet kafede kullandım çok hoşuma gitti kesin bunu alacagım)
-Corsair HS50 Pro
-Razer VİPER Mini

Sistem nasıl? Eger öneriniz varsa.

-Hazır sistem olması şart (Monitörüde yanında seçmem lazım)
-AMD Ekran kartı olmayacak.
-Monitörün ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ olması şart.

Önerileriniz varsa bunlara uyarak önerin şimdiden teşekkür ederim.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ne kadar etti peki ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Gigabyte ssd lerin kontrolcusu kötu diye duydum

Çınar Yaşar

80+ Gold
2070S sistem toplanabilir diye düşünüyorum bu paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
İlk etapta ekipmanları düşük tutup bilgisayara daha çok bütçe ayırmanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk etapta ekipmanları düşük tutup bilgisayara daha çok bütçe ayırmanızı tavsiye ederim.
Hocam zaten mouse 250TL kulaklık 500TL yüksek tutmadım olmazsa Rampage Drop Plus alacagım yani monitörü ve mouse yi düşüremem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem kötümü? ''pahalı, o fiyata şu şu toplanır'' demeden önce bu fiyatın içinde monitör,mouse ve kulaklık dahil onu bilerek söyleyin.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hocam zaten mouse 250TL kulaklık 500TL yüksek tutmadım olmazsa Rampage Drop Plus alacagım yani monitörü ve mouse yi düşüremem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem kötümü? ''pahalı, o fiyata şu şu toplanır'' demeden önce bu fiyatın içinde monitör,mouse ve kulaklık dahil onu bilerek söyleyin.
Sistemin eleştirilince sinirlenmene gerek yok :)
Fİyat olarak fazla tutmuş biraz fakat parçalar gayet uyumlu anakart yüksek olssa bi tık daha iyi olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail göçer
Sistemin eleştirilince sinirlenmene gerek yok :)
Fİyat olarak fazla tutmuş biraz fakat parçalar gayet uyumlu anakart yüksek olssa bi tık daha iyi olurdu.
Sinirlenmedim sadece monitör,mouse ve kulaklık dahil degilmiş gibi yazmış arkadaş o biraz garibime gitti peki nasıl fazla tutmuş? zaten monitörü ve ekipmanları çıkarınca 7600TL tutuyor.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sinirlenmedim sadece monitör,mouse ve kulaklık dahil degilmiş gibi yazmış arkadaş o biraz garibime gitti peki nasıl fazla tutmuş? zaten monitörü ve ekipmanları çıkarınca 7600TL tutuyor.
Haklısınız o fiyata 2070super toplayan diyenlerin toplaması imkansız.Kasanız çok iyi ben de kullanmaktayım bunun yanıdna ekran kartı işlemci de gayet iyi dediğim gibi anakartınız bi tık düşük kalmış.SSD hakkında tam bilgim yok yazamıyorum onu.Ramlerin de aynılarını kulalnmaktayım bayağı güzeller şimdilik :)
Bunun yanında
Bu sistemi özelleştirip spec delta ssdyi de sorunsuz yapparsıanız 7200tl gibi bir fiyatı oluyor bu da fena değil.
Fakat sizin sistem de gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail göçer
Haklısınız o fiyata 2070super toplayan diyenlerin toplaması imkansız.Kasanız çok iyi ben de kullanmaktayım bunun yanıdna ekran kartı işlemci de gayet iyi dediğim gibi anakartınız bi tık düşük kalmış.SSD hakkında tam bilgim yok yazamıyorum onu.Ramlerin de aynılarını kulalnmaktayım bayağı güzeller şimdilik :)
Bunun yanında
Bu sistemi özelleştirip spec delta ssdyi de sorunsuz yapparsıanız 7200tl gibi bir fiyatı oluyor bu da fena değil.
Fakat sizin sistem de gayet iyi.
Hocam ramlar 3200mhz olmasa ne kadar FPS farkı olur?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Top Bottom