Gangstaimam
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci aynı mı?
Ram frekansı/ miktarı aynı mı?
Arkadaşlar PSU 700w gereksiz mi olur sizce 600w yeter mi
İşlemci aynı mı?
Ram frekansı/ miktarı aynı mı?
Arkadaşlar PSU 700w gereksiz mi olur sizce 600w yeter mi
Hangi psu?Arkadaşlar PSU 700w gereksiz mi olur sizce 600w yeter mi
Ben arada olan soğutma farkı pcb kalitesi üzerinde bulunan devre bileşenlerine laf etmiyorum sadece senin bu aralarında olamayacak kadar fazla ve imkansız rakamları olduğunu iddia etmeni anlamıyorum. Yani yeni sistem alsan dahi bu fark olmaz.ikiside yazmaışki hocam doğru düzgünde bir karşılaştırma yokta aynı gpu diyede gidip turbox alalım o zaman sapphire ye vereceğimiz para ya başka bişey alırız
haklısınız hocamBen arada olan soğutma farkı pcb kalitesi üzerinde bulunan devre bileşenlerine laf etmiyorum sadece senin bu aralarında olamayacak kadar fazla ve imkansız rakamları olduğunu iddia etmeni anlamıyorum. Yani yeni sistem alsan dahi bu fark olmaz.
Fsp 700w alacaktım fazla diye düşündüm 600w mı alsam ama fazla olması ileriye dönük iyi olabilirHangi psu?
Olabilir ama kargo olarak neredeyse 1hafta sonra diyor tüm parçalar gelip PSU beklemek komik olacak gibibence almışken al hocam ileriye dönül olur oc felanda yaparsan
Onun yerine xpg pylon 650w olabilir. @baltazar @kandes22 daha iyi bilirler.Fsp 700w alacaktım fazla diye düşündüm 600w mı alsam ama fazla olması ileriye dönük iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir ama kargo olarak neredeyse 1hafta sonra diyor tüm parçalar gelip PSU beklemek komik olacak gibi
Katılıyorum. fsp 700w'dan daha işi ve aynı çıkışı veriyor.
anlamadımm zotac rtx 2060 ile asus arasında 30 fps farkmı varevet değil hocam zotac alabilirsiniz ama aralarında 30 fps kadar fark var ama zotacda yeter bence
evet hocam yanlışmış araştırınca anladımanlamadımm zotac rtx 2060 ile asus arasında 30 fps farkmı var
namık kemal mezarında ters döndü şuan
evet hocam yanlışmış araştırınca anladım
Xpg için uygun fiyatlı güvenilir bir site var mıhe iyi silin bence o mesajı zotacın daha iyi bile olduğu söylenebilir soğutmada