Why so rog?Asus rog b450-f
Asus rog b550-f
Asus rog b450-e
Asus rog b550-e
Asus rog b450/b550 g
Asus rog b450/b550 h
Beacue vrm unit, mosfet, bios ez mode, bios oc mode better than aourus but my thnik.Why so rog?
Think fiil, idea demek istediğinizi farz ediyorumBeacue vrm unit, mosfet, bios ez mode, bios oc mode better than aourus but my thnik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Think
siz beni anlamadınız galibaAsus rog b450-f
Asus rog b550-f
Asus rog b450-e
Asus rog b550-e
Asus rog b450/b550 g
Asus rog b450/b550 h
Güzel güzel.siz beni anlamadınız galiba
alacağım sistem hazır sistem ve seçenekler kısıtlı alabileceğim en iyi anakart GİGABYTE B450 AORUS M ben de bu anakart yeterli olur mu diye soruyorum
Stok anakart olan B450M S2H da iyidir. Kasayı CORSAIR Spec Delta ile değiştirmenizi öneririm. onun dışında alabilirsiniz.İtopya sitesinden bakabilirsiniz Teknopanda/Karakız
Yeterli olur olmasına da yarın öbür gün işlemciyi, ekran kartını değiştireyim, smart access memoryi vs yeni gelen teknolojileri kullanayım dersen bu anakart seni yarı yolda bırakır. İmkan varsa B550M öneririm. İmkan yoksa alabilirsin.siz beni anlamadınız galiba
alacağım sistem hazır sistem ve seçenekler kısıtlı alabileceğim en iyi anakart GİGABYTE B450 AORUS M ben de bu anakart yeterli olur mu diye soruyorum
Bana fiil miil olmaz.siz beni anlamadınız galiba